"Ha nincs ló, jó a szamár is", kényszer megoldás, kompromisszum.......... Te, szerintem kiszerettél az autóból. Azért költesz még rá szerintem, mert egy józan gondolkodású, racionális ember vagy és tudod, hogy egy csomó zs-t már bele őltél, nem akarod újra kezdeni. Használod, fejleszted, de nem szerelemből, csak mint egy használati tárgyat.
Olyan ember is költ az autójára akinek nem jelent mást csak "A" pontból a "B" pontba jutás eszköze. Erre azt is mondhatod, hogy az nem ilyen sokat költ rá és nem ilyen drágát, da az a 402 m-t nem a lehető leggyorsabban akarja letudni. Te nem az autót szereted, ha nem a vele elérhető eredményt, vagy is a negyed mérföld. Itt most nem azt mondom, hogy aki szereti az autóját nem akar vele eredményt elérni!
És azért tiltakozol a kiszeretés ellen, mert már magad is rájöttél, csak még nem akarod beismerni, szerintem.

Jó makacs egy manusz vagy! :D :D :D :D
Amúgy tetszik, hogy van újra valami szenvedélyes téma

...........................................................................................................................
Milyen évjáratban keressük azt a másik autót? Új? Régi? Vagy a Caprival egy korúakat?
Én régebben egyedül is gondolkoztam ezen

Én amcsi vasakat nem veszek bele, mert ott sok lenne. Európait, Távol-Keletit.