Ennek a gépnek nincs motorja,váltója,első-hátsó szélvédője,belsőtere...
Plusz egy filmforgatás során leejtették egy daruról 11 méter magasból egy másik autóra
Ennek a gépnek nincs motorja,váltója,első-hátsó szélvédője,belsőtere...
Plusz egy filmforgatás során leejtették egy daruról 11 méter magasból egy másik autóra
Az komoly !
De akkor mi a töcsért nem írja, hogy moci nincs !?
A vas szép, jó alap stb. De nem lennék én, ha nem tenném fel a kérdést: ha a caprira nem volt zsé, meg ugye ott a betonoszlopos téma, akkor ebből mikor lesz auto? mert kell egy taliga zöldhasu mire ez még megmozdul... tudom bunkó vagyok, de ez van...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:A vas szép, jó alap stb. De nem lennék én, ha nem tenném fel a kérdést: ha a caprira nem volt zsé, meg ugye ott a betonoszlopos téma, akkor ebből mikor lesz auto? mert kell egy taliga zöldhasu mire ez még megmozdul... tudom bunkó vagyok, de ez van...
Egyáltalán nem bunkóság,jogos kérdés.Semmi közöm a józanészhez s ne keressétek a racionális magyarázatot hogy miért vettem meg.K*rvára tetszik,mindig ilyet akartam,már több mint 10 éve rá voltam izgulva az amcsi 70-es sportautókra,sosem volt számomra elérhető,most meg rohadtul örülök neki.Kezemben volt a Capri ára és megláttam ezt a gyönyörűséget,minden vágyam volt.Képtelen voltam egyösszegben így kiadni a semmiért(oszlopom)ezt a rengeteg lét mikor itt volt ez az autó egy karnyújtásnyira.
Sosem voltam az akinek büszkén veregeti a vállát az apja "ez az én fiam" ,ezt is a magam örömére újítom csak fel mint a Caprival volt.Nem számít mikor fog elkészülni,az odáig vezető út is a hobbyhoz tartozik meg az életstílushoz,bármilyen autóról is legyen szó.
Közel sincs az a pillanat mikor ez így lesz,csak bele**arok
Az oszlopom részletfizetése 2 évig tart,majd kialakul,olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy,sosem tervezek előre.A racionális gondolkodáshoz szokott elmének lehet sokkolólag hat a felelőtlenségem,de mivel úgylátom bármelyik pillanat lehet az utolsó,addig az ember csinálja azt amit szeretne,ahogy szeretné és akkor amikor csak akarja,mert ha nem,elvesztegeti az életét és csak az marad halála idején hogy "de jó lett volna ha"...Ez az "élj a mának" fa**ság szelleme
Közel sincs az a pillanat mikor ez így lesz,csak bele**arok
Az oszlopom részletfizetése 2 évig tart,majd kialakul,olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy,sosem tervezek előre.A racionális gondolkodáshoz szokott elmének lehet sokkolólag hat a felelőtlenségem,de mivel úgylátom bármelyik pillanat lehet az utolsó,addig az ember csinálja azt amit szeretne,ahogy szeretné és akkor amikor csak akarja,mert ha nem,elvesztegeti az életét és csak az marad halála idején hogy "de jó lett volna ha"...Ez az "élj a mának" fa**ság szelleme
RESPECT!!! Ha így hiszel benne, meg is lesz!
Menni fog.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.