Sok sikert a megvalósításhoz. Egyet azért megfigyeltem, nem te vagy az első aki amerikásítani akarná.
Hasonlókat szeretnék, már egy lépésre vagyok a dologtól, de nekem is ilyesmi project fordult meg a fejemben.
HAJRÁÁÁ!!!
Hát szerintem is adja magát ez az autó az ilyesmire.:) És az egy lépés mit jelent? Mekkora lpésre vagy tőle, hogy áll most a kocsi? És mi lesz rajta amerikisítva? de szép magyar szó ez:D
a pénz már megvan a capri is ki van nézve, egyéb tényezők akadályoznak aminek a kiiktatásán dolgozom.Ha megvan a kocsi akkor rögtön rakok fel képeket is és idővel kezdem szétszedni, de még egy házfelújítás is előtem áll. szóval most ez van de az eddigiekhez képest nagyon jól állok.
gofi2 wrote:a pénz már megvan a capri is ki van nézve, egyéb tényezők akadályoznak aminek a kiiktatásán dolgozom.Ha megvan a kocsi akkor rögtön rakok fel képeket is és idővel kezdem szétszedni, de még egy házfelújítás is előtem áll. szóval most ez van de az eddigiekhez képest nagyon jól állok.
Ma sajnos nem sokat haladtunk, de sikerült, egy fontosabb döntést meghozni, többen mondtátok, hogy ez a felni nem az igazi.. VÁlaszottunk egy másikat, ez már fent is van! vélemény?:D:D:D
Geriike wrote:Ma sajnos nem sokat haladtunk, de sikerült, egy fontosabb döntést meghozni, többen mondtátok, hogy ez a felni nem az igazi.. VÁlaszottunk egy másikat, ez már fent is van! vélemény?:D:D:D
Én egy picivel kissebb peremű gumit tennék arra a felnire!