SONI wrote:csatlakozom az elöttem szolókhoz..........
Én is, én is !
A sokkból magamhoz térve "kiszámoltam" és nem olyan sok az. És nekem még ott van az egy elvesztegetett év amit a különböző mekkmestereknél tölött a kasztni. Az Forintban nem tudom mennyi lehet... Ha itt szopatás nélkül tényleg jól megcsinálják akkor alkudj egy kicsit és csináld szerintem ...
holecz wrote:Számla nélkül, (állítólag) fél millából megúszom.
hát ha mondjuk nem kell egyben kiköhögni, hanem levonják a fizuból, akkor az még elfogadható (200 kasztni, 300 fény) és legalább ott lehetsz mindig, látod mit csinálnak miből és hogyan. ha bármit otthagynak, ráhegesztenek a rohadt lemezre, nem dolgoznak alá stb, egyből rájuk tudsz szólni. elsőre lehet hogy soknak hangzik a fél guriga, de ha eltolod egy kasztnishoz, lehet hogy ott áll fél évig, aztán összevágja 2 hét alatt, elkér ugyanennyit és 2 év mulva elkezd rügyezni. fényező szintén. szóval azért nem rossz szerintem. de alkudozni azért lehet még!!!!
Mondtad, hogy valami ződet akarsz, most láttam egy 1st gen. interceptort 30m-ről egész jó metál zöld volt, gondolom a cégnél utána tudsz nézni, hogy gyári színben van-e ilyen vagy sem. Hátha bejön ...
Tibi wrote:Mondtad, hogy valami ződet akarsz, most láttam egy 1st gen. interceptort 30m-ről egész jó metál zöld volt, gondolom a cégnél utána tudsz nézni, hogy gyári színben van-e ilyen vagy sem. Hátha bejön ...
Eccer voltam fényezés továbbképzésen, hát meséltek a Suzukiról érdekeseket !
A pigmentanyag japánból jön, a többit itt keverik hozzá M.o-n. 2 havonta kér a Spies Hecker színmintát tőlük, de még nem volt olyan, hogy kettő ugyanaz a kódú színminta stimmeljen egymáshoz ! Aztán elmentek "gyárlátogatásra", oszt ott látták, h ebédidöben keverőgép kikapcs, végeztével bekapcs, és azonnal fújják is a metált ! Az első autót onan lehet felismerni, h az elején kevesebb a metálszemcse, mint a végén !
Nekem "Autocolor"-al lesz fényezve,fűzöldmetál van No.1. helyen, de asszonynak nem annyira jön be, No.2. Caprikék-metál (van ilyen Focus szín,és a Skoda RS Octavia is készül ilyen színben) No.3. Bordó-metál. majd csak eldől mire odakerül... :?
holecz wrote:Nekem "Autocolor"-al lesz fényezve,fűzöldmetál van No.1. helyen, de asszonynak nem annyira jön be, No.2. Caprikék-metál (van ilyen Focus szín,és a Skoda RS Octavia is készül ilyen színben) No.3. Bordó-metál. majd csak eldől mire odakerül... :?
Én nekem vagy fekete és "egyéb"(titok) színű lesz a kocsi vagy lehet hogy metál kék+"egyéb" ez a két lehetőség van amin gondolkozok,de valószínű marad a fekete és "egyéb" verzió.
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!