Süni wrote:Én turbo nélkül raknám fel, weberekkel...... 8)
Angol lapokon/ban látom, hogy elég "elterjedt" dolog ez. Nem rég néztem egyet, ha nem nagyon csal az emlékezetem akkor 230 mért paci volt a teljesítmény !
Süni wrote:Én turbo nélkül raknám fel, weberekkel...... 8)
Angol lapokon/ban látom, hogy elég "elterjedt" dolog ez. Nem rég néztem egyet, ha nem nagyon csal az emlékezetem akkor 230 mért paci volt a teljesítmény !
Nemtom, ti milyen gyakorisággal látogatjátok az oldalt, de elég sajnálatos esemény számomra egy ilyen. Biztos több oka volt, de elég nagy civakodást alakult ki pl a mostani autókiállítás témához kapcsolódó kommenteknél, még tagnap.
Én minden nap néztem a "garázs" miatt. http://www.v8cars.hu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Én csak annyit láttam most, hogy az autókiállításról szóló cikk kommenteknél ment a beszólogatás a Zolának, meg a fényképésznek, h milyen szarok a képek, hogy sokaknak nem került fel a kocsijukról kép (mivel ugye ott volt USA autós tali is), míg más verdákról több is felkerült... ment a szarozás, majdhogynem anyázás... tényleg csúnya volt.
De én nem hinném, h csak ennyi volt az oka a zárásnak...
Én vagy 3 éve rendszeresen olvastam, jó volt látni, hogy milyen autók épülnek itthon. Gondoltam, hogy sok volt az okos és azért lett vége, reméle újra indul a dolog.