Capricsi wrote:ez a csodás gép a tiéd?
jólnézki lesz vele dolgod ahogy nézem:)
Ne félj, stpetya megoldja!Igaz péter??
A Ponti nemrég került hozzám,eddig,bár úton sosem találkoztunk,enyém volt az a padlizsán-lila mk2 Capri Üllő városában. 8) Megoldás az lesz Lacám,mint eddig is volt.Pont tegnap mondtam egy m.társamnak aki megnézte a Trans am-et és szörnyülködött,hogy mennyi munka,-a Capri is így állt itt a garázsban kb 5 évvel ezelőtt,motor nélkül,rohadva itt-ott..
Majd sörözhetnénk egyet a majálison,hamár olyan jó vagy benne Laca !
Capricsi wrote:ez a csodás gép a tiéd?
jólnézki lesz vele dolgod ahogy nézem:)
Ne félj, stpetya megoldja!Igaz péter??
A Ponti nemrég került hozzám,eddig,bár úton sosem találkoztunk,enyém volt az a padlizsán-lila mk2 Capri Üllő városában. 8) Megoldás az lesz Lacám,mint eddig is volt.Pont tegnap mondtam egy m.társamnak aki megnézte a Trans am-et és szörnyülködött,hogy mennyi munka,-a Capri is így állt itt a garázsban kb 5 évvel ezelőtt,motor nélkül,rohadva itt-ott..
Majd sörözhetnénk egyet a majálison,hamár olyan jó vagy benne Laca !
Köszi Bogyó csak ez így nem jó :D Minek róla levágni a felesleget azt én feltekerem a bölcsőre akárcsak a kábelköteget a toronymerevítőre Ki tudja mikor hullik le valami a kocsirol amit dróttal lehetne helyettesíteni. :D
Megpróbálok valami nagy tükröt szerezni a majálisra, hogy végre lássanak valami jót is a népek :D
ilyen pobeda a mai napig szaladgal minallunk.mindig megcsodallom,hogy meg uzemkepes.
majd egyszer,ha sikerul,veszek egy 401moszkvicsot.az nem kakamatyinak valo auto!!!ott kezdodik a tudomany!!
Pudva wrote:Állat ez a kép! honnan van? nincs meg nagyobb méretben?
Ma eléggé elragadtattam magam és mindenféle x-packok meg RS-ek csodaországában kalandoztam teljesen lenyűgözve és elvarázsolva. Lökök pár képet h miket vadásztam ma, h ti is átérezhessétek! Viva la Ford! Viva la Capri!!!!!!!!!!!