you know: "a faluba egyedül nekem volt gömbvillám...."Tibi wrote:A fenti kép nekem bejön ! Az alsón meg jók a gömbvillámok ;)
képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: képek
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
nem véletlenül nem készült kép a hátuljárúúú 8) 8) 8)TÉCSÉ wrote:Így legalább nem látszik a pattogzó gittttttttttttt![]()
![]()
...A Xikla...
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
tényleg Bogyó, régebben volt szó valami színváltoztató projektről . Pató Pál festi a a verdát ?Bogyo28 wrote:nem véletlenül nem készült kép a hátuljárúúú 8) 8) 8)TÉCSÉ wrote:Így legalább nem látszik a pattogzó gittttttttttttt![]()
![]()
Nem mintha sürgetnélek csak kíváncsiságból :)
1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
egyrészt nincs rendes mester, akire rábíznám a gépet...meg aztán kb 2 éve minden télen elhatározom hogy átfestetem a vasat. aztán az erre szánt összeget mindig elköltöm valami másra (lakásfelujítás, transit, stb), ezért nem lett még átpingálva. talán majd jövőre, addig most használni akarom. de előszedtem az egyik tarcsi hátsó ajtót meg a gyári kacsafarok spoilert, azt azért rárakom. meg szereztem tankolonyílás ajtót, az is felkerül hamarosan.Tibi wrote:tényleg Bogyó, régebben volt szó valami színváltoztató projektről . Pató Pál festi a a verdát ?Bogyo28 wrote:nem véletlenül nem készült kép a hátuljárúúú 8) 8) 8)TÉCSÉ wrote:Így legalább nem látszik a pattogzó gittttttttttttt![]()
![]()
Nem mintha sürgetnélek csak kíváncsiságból :)
...A Xikla...
...A Xikla...
- levelboss
- nagyonsokatirogat
A haveroméknak volt pár évig egy pont ilyen cortinájuk. Itt állt zuglóban és sokáig volt eladó, azt valaki csak megvette. Azóta láttuk egyszer a tavaly nyári zuglói bosnyák téri "veterán autós" vagy nemtom milyenes rendezvényen, ahol csak Nusi féle Caprik voltak, mint Caprik. Szerintem ez az autó pont az lehet, ami a haveroméknál volt, mert a szín is, meg egyéb apróságok is stimmelnek, ráadásul szerintem marha kavés járóképes Cortina lehet itthon... főleg pont ilyen.
Viszont sajnos csak 1.3-as. És azt is sajnálom, h nincs rajta rendszám, mert ezen addig a pár évig amíg náluk volt mindig volt rendszám.
Viszont sajnos csak 1.3-as. És azt is sajnálom, h nincs rajta rendszám, mert ezen addig a pár évig amíg náluk volt mindig volt rendszám.
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Dehogynem! :D Egyébként a Gyarmat utcában állt sokat az autó, a Bosnyák tértől nem messze. Az öreg Kulcsárnak volt régebben egy Ford szervíze, most meg kipufogókat forgalmaz, árul. Az egyik fia az egyik legjobb barátom...Süni wrote:Csak nem Kulcsár-nak hívják ? (Szerencs utca környéke az Zugló ?levelboss wrote:A haveroméknak volt pár évig egy pont ilyen cortinájuk.)
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Az "öreg" Kulcsár régen nagyon jó ügyfelem volt, amikor a XI.kerben dolgozott. Náluk állt évekig egy 3.0 MK2 Capri, amit meg akartam szerezni. Mikor átköltöztek Zuglóba, hívott, hogy dolgozzak nála, aztán anyagilag nem tudtunk megegyezni.levelboss wrote: Dehogynem! :D Egyébként a Gyarmat utcában állt sokat az autó, a Bosnyák tértől nem messze. Az öreg Kulcsárnak volt régebben egy Ford szervíze, most meg kipufogókat forgalmaz, árul. Az egyik fia az egyik legjobb barátom...
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Egyszer megmutattam neki a Caprit, aztán mondta, h milyen jó autók voltak ezek, meg minden. Az MKII-es Capriról sajnos nem mesélt...Süni wrote:Az "öreg" Kulcsár régen nagyon jó ügyfelem volt, amikor a XI.kerben dolgozott. Náluk állt évekig egy 3.0 MK2 Capri, amit meg akartam szerezni. Mikor átköltöztek Zuglóba, hívott, hogy dolgozzak nála, aztán anyagilag nem tudtunk megegyezni.levelboss wrote: Dehogynem! :D Egyébként a Gyarmat utcában állt sokat az autó, a Bosnyák tértől nem messze. Az öreg Kulcsárnak volt régebben egy Ford szervíze, most meg kipufogókat forgalmaz, árul. Az egyik fia az egyik legjobb barátom...
- Töcs
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Süni wrote:Csak nem Kulcsár-nak hívják ? (Szerencs utca környéke az Zugló ?levelboss wrote:A haveroméknak volt pár évig egy pont ilyen cortinájuk.)
Szerencs utcanal lakom es nekem is remlik valami ilyesmi szep kis vas. kb 1 evet allt ott de mar vagy 5 eve nem lattam. Persze lehet h az egy opel volt, csak hulye vagyok (memoriabajnok)

Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
- German Capri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
na ez a zöld rém odabasz rendesen 

Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb