Hát akkor érdekes,mi is oylat használtunk pedig,próbáld meg akkor 60assal persze csak óvatosan!szszaby wrote:80-ast.Hattyu wrote:Miylen szencsefinomságú papírt használsz?szszaby wrote:Műgyantával ki dolgozott már?
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel lehet ezt jól csiszolni? Nekem folyton teleragad a papír, nem győzöm cserélni. Van hozzá valami spec papír?
MINDEN ami KASZNI (kívül belül)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Hattyu
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: MINDEN ami KASZNI (kívül belül)
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
http://www.flickr.com/photos/conner395/ ... 1/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/90075337@N ... 8/sizes/l/
ilyesmit hogyan lehetne kivitelezni? budapesten használom minden autóm, és egyre inkább érlelődik bennem a gondolata ennek a megoldásnak... (az ütközőkre gondoltam :) )
ilyesmit hogyan lehetne kivitelezni? budapesten használom minden autóm, és egyre inkább érlelődik bennem a gondolata ennek a megoldásnak... (az ütközőkre gondoltam :) )
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Sehogy. Már a terepjárók gallytörője is illegális.gizmo wrote:http://www.flickr.com/photos/conner395/ ... 1/sizes/l/
az oldalkipuff, fekete üveg is az.... vállalom a kockázatot, főleg a gyakorlati megvalósítás érdekel, hogy hova lehet hozzáerősíteni úgy, hogy egy kisebb ütközésnél ne okozzon gondot. Padlólemez, nyúlvány?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- szszaby
- rengetegetirogatide
Még műbizonylatosat lehet használni. De csak 4 kerék meghajtásos autókon.Süni wrote: Sehogy. Már a terepjárók gallytörője is illegális.
Ford Capri MkI Essex
- holecz
- rengetegetirogatide
Akkor át kell alakítani 4WD re!szszaby wrote:Még műbizonylatosat lehet használni. De csak 4 kerék meghajtásos autókon.Süni wrote: Sehogy. Már a terepjárók gallytörője is illegális.

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- Tibi
- rengetegetirogatide
Azért ez már elég erős lenne nem ? Vegyél egy szenes IFA-t. :Dgizmo wrote:az oldalkipuff, fekete üveg is az.... vállalom a kockázatot, főleg a gyakorlati megvalósítás érdekel, hogy hova lehet hozzáerősíteni úgy, hogy egy kisebb ütközésnél ne okozzon gondot. Padlólemez, nyúlvány?
1980 Capri MK3
tudnám használni ebben az országban
Lehet erős, de a Sierrán megcsinálom, utána meglátjuk Caprira is kivitelezhető-e?

Lehet erős, de a Sierrán megcsinálom, utána meglátjuk Caprira is kivitelezhető-e?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- szszaby
- rengetegetirogatide
Igazán sehova, ez első híd a legerősebb része, de ha kap egy ütést nem igazán viselné el.gizmo wrote:az oldalkipuff, fekete üveg is az.... vállalom a kockázatot, főleg a gyakorlati megvalósítás érdekel, hogy hova lehet hozzáerősíteni úgy, hogy egy kisebb ütközésnél ne okozzon gondot. Padlólemez, nyúlvány?
Ford Capri MkI Essex
Mivel maga az ütköző is rugalmas lesz (mint egyféle laprugó), túl nagy erőt nem fog közvetíteni... ha meg igen, akkor már nem ez lesz a fő gond. De egy sima koccanás, nekitolatás ellen hasznos, főleg a Sierránál aminek műanyag az első lökhárítója.
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Bogyo28
- Überführer
azért azzal még számolj, hogy az elkészítési költségből hány bontott sziréna lökit tudsz venni, és hogy igy megéri e....gizmo wrote:Mivel maga az ütköző is rugalmas lesz (mint egyféle laprugó), túl nagy erőt nem fog közvetíteni... ha meg igen, akkor már nem ez lesz a fő gond. De egy sima koccanás, nekitolatás ellen hasznos, főleg a Sierránál aminek műanyag az első lökhárítója.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Sierra lökhárító is hiánycikk :( ha hozzáadom a lámpákat, hűtőmaszkot, már jobban jövök ki... (sajnos volt benne részem) lakatos ismerős 10-15ből megcsinálja, csak tényleg a rögzítés módja, helye a kérdés egyenlőre.
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- VipeR-T
- nemleszgondhasegítis
Ó he, már anno mikor megvettem a caprit kitaláltam hogy lesz ilyenem, de nem árultam el senkinek nehogy valaki előttem megcsinálja, erre tessék :) Szerintem jól áll majd a caprinak.
1979 Polski Fiat 126p
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Csak halkan megjegyzem már van egy ilyen capri, csak annyi hogy nem Magyar.VipeR-T wrote:Ó he, már anno mikor megvettem a caprit kitaláltam hogy lesz ilyenem, de nem árultam el senkinek nehogy valaki előttem megcsinálja, erre tessék :) Szerintem jól áll majd a caprinak.
Csak annak olyan van elől mint a Chargernek,és charger-ré van alakítva!
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
Trust no one!!
Trust no one!!