Erre mindenképpen írnom kell...
1. - egy 4 éves kapcsolatom ment rá (nagyrészben) a caprira...voltak olyan napjaim amikor legszivesebben felgyújtottam volna ezt a büdös k@rvát(tudni kell róla hogy csak a legmegalázóbb és leglehetetlenebb helyzetekben hagyott ott...legutóbb az Árpád-hídon du.5kor kottadugóban...nah ott kaptam a többi autóstól hideget - meleget

az "öreg szarommal + kedves édesanyámmal együtt

pedig ő ott sem volt)!!De valahogy amikor beindítom mindíg úgy érzem hogy nincs semmi más csak az aszfalt,ő + én...
2. - a felcsavarodás dologban 1ike vagyok a legnagyobb lúúúzereknek : friss fényezés és lakatolás után vontattuk az autóm a garázsba hogy összerakjuk, a vontató jármű is az enyém volt(Pögó307) amit a tesóm vezetett.Kb 60-as tempónál véletlen belelépett bal lábbal a fékbe(és úgy maradt).A Capriba nem volt se motor se váltó...mondjam a fékhatást?...szerintem nem kell...úgy televágtam a saját autómat a saját autómmal hogy az még!A pögó vonószeme masnit hajlított a Capri elejéből,frankón szobrászt kellett hívni hogy újragondolja az autó elejét...
3. - én sem értettem(értek) az autószereléshez ,de hála a magasságosnak ez a klub tele van segítőkész emberekkel...ha Driver,Bogyó,Sunya (és még sokan mások)nem fogták volna a kezem az autóm rendberakásánál szerintem már a kötél - csillár kombón is túl lennék...
Egyébként az életednek ez a vas max. perspektívát ad...nem pedig elqrod vele...
És hallkan jegyzem meg hogy azért az ajtókárpitért őlni tudnék...most rohadt irígy vagyok...

Szóval csak így tovább...