Nem vagyok büszke rá
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- daniv6
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Nem vagyok büszke rá
Köszönöm válaszát Kolléga!
Pillanatnyilag nem vagyok elkenődve, épp a sokadik hullámom felszálló ágában vagyok. Azaz, már soxor úgy volt, hogy a kisautót betolom az Ipolyba, de most a végső elhatározás, hogy megcsinálom. Túl sokáig álltam fölötte tehetetlenül, évekig. A motort az előszobában raktam össze, a család örömére, mert a garázs párás az ócska tető miatt és nem akartam, hogy tönkremenjen. Most már jó a tető, sinen vagyok, leköltöztettem vissza. Sokáig kerestem komplett elejét a kocsinak, de nincs, úgyhogy nekem kell fölépíteni az egész elejét. Ez sok idő, az meg nincs. Már elkezdtem, de még messze a vége.
- Attachments
-
- Sierra lengőkar a masszívabb szilentek miatt kerültek ide.
- lengőkar.JPG (31.95 KiB) Viewed 8687 times
Last edited by daniv6 on Sun Sep 21, 2008 9:04 pm, edited 1 time in total.
csak azért is......batman
- Imi
- nemleszgondhasegítis
offalbicapri wrote:kedves daniv6 had ne emlekeztesselek arra,hogy en itt vagyok bivalybasznad hataraban,es nem igazan vagyok elhavazva alkatreszekkel,capris kolegakkal,tanacsokkal.megis talpra allitottam az en kis "szarosomat",pedig nekem sem a kiseger hozza ossze.mint aprosagot az eletben megemlitenek,hogy 11eves gyermek voltam mikor sogorom megfertozott a caprilazzal,es 29voltam,mikor megkaptam(megvettem) az ellenszert azaz a gyogyirt.ugyhogy baratom,eszedbe ne jusson depresszios rohamok kozepedte csuggedes jeleit adnihidd el,minden oke lesz az autoval
Te Albi! Megragadnám az alkalmat. Hol élsz Te pontosan? Csak mert nekem a gimis éveim alatt (Sárospatak-REFI) a legjobb barátom egy Nagybégányi srác volt pontosabban Medgyesi Feri. Nyarakat töltöttem a vidéken, útan Kiev felé bureket falva az elektricska lépcsőjén...egy Orosz nevű szarházi volt a lelekipásztor a faluban. Beregszász is emlékezetes egy életre, Munkácsról nem is beszéve...szal hátha..
bocs on
- Imi
- nemleszgondhasegítis
Ez a moci nagyon durva!daniv6 wrote:Köszönöm válaszát Kolléga!Pillanatnyilag nem vagyok elkenődve, épp a sokadik hullámom felszálló ágában vagyok. Azaz, már soxor úgy volt, hogy a kisautót betolom az Ipolyba, de most a végső elhatározás, hogy megcsinálom. Túl sokáig álltam fölötte tehetetlenül, évekig. A motort az előszobában raktam össze, a család örömére, mert a garázs párás az ócska tető miatt és nem akartam, hogy tönkremenjen. Most már jó a tető, sinen vagyok, leköltöztettem vissza. Sokáig kerestem komplett elejét a kocsinak, de nincs, úgyhogy nekem kell fölépíteni az egész elejét. Ez sok idő, az meg nincs. Már elkezdtem, de még messze a vége.

- albicapri
- nemleszgondhasegítis
ungvar a becses neve eme csodas helynekImi wrote:Ez a moci nagyon durva!daniv6 wrote:Köszönöm válaszát Kolléga!Pillanatnyilag nem vagyok elkenődve, épp a sokadik hullámom felszálló ágában vagyok. Azaz, már soxor úgy volt, hogy a kisautót betolom az Ipolyba, de most a végső elhatározás, hogy megcsinálom. Túl sokáig álltam fölötte tehetetlenül, évekig. A motort az előszobában raktam össze, a család örömére, mert a garázs párás az ócska tető miatt és nem akartam, hogy tönkremenjen. Most már jó a tető, sinen vagyok, leköltöztettem vissza. Sokáig kerestem komplett elejét a kocsinak, de nincs, úgyhogy nekem kell fölépíteni az egész elejét. Ez sok idő, az meg nincs. Már elkezdtem, de még messze a vége.

terkep szerint uzshgorod

mer"hogy itt is van capri
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
ilyen blokkert en emberhust eszek,nem hogy olni tudnek;odabasz,de rendesen!!!az asszonyt is elcserelnem ra,pedig mar megszoktamdaniv6 wrote:Köszönöm válaszát Kolléga!Pillanatnyilag nem vagyok elkenődve, épp a sokadik hullámom felszálló ágában vagyok. Azaz, már soxor úgy volt, hogy a kisautót betolom az Ipolyba, de most a végső elhatározás, hogy megcsinálom. Túl sokáig álltam fölötte tehetetlenül, évekig. A motort az előszobában raktam össze, a család örömére, mert a garázs párás az ócska tető miatt és nem akartam, hogy tönkremenjen. Most már jó a tető, sinen vagyok, leköltöztettem vissza. Sokáig kerestem komplett elejét a kocsinak, de nincs, úgyhogy nekem kell fölépíteni az egész elejét. Ez sok idő, az meg nincs. Már elkezdtem, de még messze a vége.

mer"hogy itt is van capri
Csatlakozom!!!Imi wrote:Ez a moci nagyon durva!daniv6 wrote:Köszönöm válaszát Kolléga!Pillanatnyilag nem vagyok elkenődve, épp a sokadik hullámom felszálló ágában vagyok. Azaz, már soxor úgy volt, hogy a kisautót betolom az Ipolyba, de most a végső elhatározás, hogy megcsinálom. Túl sokáig álltam fölötte tehetetlenül, évekig. A motort az előszobában raktam össze, a család örömére, mert a garázs párás az ócska tető miatt és nem akartam, hogy tönkremenjen. Most már jó a tető, sinen vagyok, leköltöztettem vissza. Sokáig kerestem komplett elejét a kocsinak, de nincs, úgyhogy nekem kell fölépíteni az egész elejét. Ez sok idő, az meg nincs. Már elkezdtem, de még messze a vége.

'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
- Bogyo28
- Überführer
de fogadok ezt az asszony nem olvassa! 8)albicapri wrote:ilyen blokkert en emberhust eszek,nem hogy olni tudnek;odabasz,de rendesen!!!az asszonyt is elcserelnem ra,pedig mar megszoktamdaniv6 wrote:Köszönöm válaszát Kolléga!Pillanatnyilag nem vagyok elkenődve, épp a sokadik hullámom felszálló ágában vagyok. Azaz, már soxor úgy volt, hogy a kisautót betolom az Ipolyba, de most a végső elhatározás, hogy megcsinálom. Túl sokáig álltam fölötte tehetetlenül, évekig. A motort az előszobában raktam össze, a család örömére, mert a garázs párás az ócska tető miatt és nem akartam, hogy tönkremenjen. Most már jó a tető, sinen vagyok, leköltöztettem vissza. Sokáig kerestem komplett elejét a kocsinak, de nincs, úgyhogy nekem kell fölépíteni az egész elejét. Ez sok idő, az meg nincs. Már elkezdtem, de még messze a vége.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- levelboss
- nagyonsokatirogat
...és Te egy ilyen szintű autóra nem vagy büszke???
Ha lassan készül is... beszarás!!!

Ha lassan készül is... beszarás!!!

Ford Capri 1978 2600 GT :D
- nyujoe
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Nem
...az a motor csodálatos
...a többi fejlesztés is szerintem csak javára válhat...mellet ki és csak így tovább 

"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
- holecz
- rengetegetirogatide
Épp kérdezni akartam, milyen moci ez???Ugye FORD?(Tudom...vényóc)Tibi wrote:Milyen moci ez ?
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Csak csatlakozni tudok én is!
Gyönyörű motor és látszik hogy nem oclsó gagyi cuccokból van összetéve,Pl.: Ford Racing gyújtókábelek

Gyönyörű motor és látszik hogy nem oclsó gagyi cuccokból van összetéve,Pl.: Ford Racing gyújtókábelek

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- daniv6
Hát köszönöm a pozitív hozzászólásokat, a családom sajnos nem így gondolja.
A motor Ford 302es (5.0) teljesen fel van újítva
egyébként ez tette be itthon a kaput. Nem tudom, hogy mit bír; kis tuning meg apróság. Meg rengeteg bukta, főleg, hogy azt hittem 170lesz a padló a dollárnak. Oszt' mindez csak a hangjáért.

A motor Ford 302es (5.0) teljesen fel van újítva

- daniv6
A másik: megcsináltam a kesztyűtartómat, mert ezzel könnyű volt dolgozni a szobába. Az anyag neve, műbársony. Szerintem nem csúnya, viszont úgy látom macerás, könnyen piszkolódik, de könnyű tisztítani.
(Nem csúnyább mikor a sima műbőr belsőt belepi a por)
- holecz
- rengetegetirogatide
Szép ez!!!daniv6 wrote:A másik: megcsináltam a kesztyűtartómat, mert ezzel könnyű volt dolgozni a szobába. Az anyag neve, műbársony. Szerintem nem csúnya, viszont úgy látom macerás, könnyen piszkolódik, de könnyű tisztítani.
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..