Ez az a szélessített tau felni ami az én autómról van ? Azt hiszem kell majd megint egy hasonló :)
Na most ez egy jó kérdés...2 évig nem láttam a vasat...tehát...lehet
1980 Ford Capri MkIII 2.9 V6 EFI (under construction)
2005 Ford Transit (215.000km alatt csak 1 vízpumpát kellett cserélnem)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nelegyéémereeeev!"
Petyának 20k volt a lakatolás...sony-nak 50k...hogy a f@szba van hogy nekem 300k-t kell majd kicsengetnem...?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nelegyéémereeeev!"
kb.300 ezer magyar forint...de holnap még egyezkedünk...akkor tudok fixebbet mondani (mondjuk ez alváz és üregvédelemmel)
"Nelegyéémereeeev!"
kb.300 ezer magyar forint...de holnap még egyezkedünk...akkor tudok fixebbet mondani (mondjuk ez alváz és üregvédelemmel)
Akkor már ide is belekontárkodom.
Ez a 300komoly?? Az durva, nekem egy haverom csinálja, nagyon ügyes gyerek. Otthon üzi mellékesként. Legutobb egy hot-rod-ot készitett ismerösnek szinte a semmiböl. Most az enyém a következö kihivása, de az enyém mellett vállal mást is ha kell...
Akkor már ide is belekontárkodom.
Ez a 300komoly?? Az durva, nekem egy haverom csinálja, nagyon ügyes gyerek. Otthon üzi mellékesként. Legutobb egy hot-rod-ot készitett ismerösnek szinte a semmiböl. Most az enyém a következö kihivása, de az enyém mellett vállal mást is ha kell...
Oks...köszönöm,holnap tárgyalok a lakatmennel és visszajelzek...
"Nelegyéémereeeev!"
Ez rengeteg. Egy havernak Pego 607 full kasznizása (alul körbe, doblemezek, taposók, külső cuccok...) 110ezer cakkpakk.
Igaz, hogy vidék, de nálunk ő a mester. Az is igaz, hogy még a duplája sincs 300.