Gyáriban szerintem csak metál volt ilyesmi árnyalatban pl 2.8ihez biztos. Képen láttam egy másik magyar rendszámosat (glh 680 vagy ilyesmi) alsó törés alatt fekete felül ilyesmi kékJegenye wrote:Nemtom szerintem marhára egyedi!Ilyen árnyalatból nem is láttam többet...van még itthon ebből a színűből???Gyárilag is jött ki hasonló színben?Töcs wrote:Nekem meg Jegenye úr színválasztása tecccik. Amúgy én így vettem, valami úszómester forma lehetett az elöző tulaj és bisssztos volt tarcsiban festék...vagy hát nemtom. de már megszoktam :DJegenye wrote:
Töcs caprija?
A kép tényleg ötletes, kár h csak a kék van rajta, és nem egy egész sor :(
képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Töcs
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: képek
Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
1980 Ford Capri 2.3
Amikor a Sunya még "kiTCSiShrek" volt , akkóóó sikerült neki valami fenomenális kék fényezést kiviteleztetnie - egetrengető bugyi/bilikék vót az ótójaTöcs wrote:nem tudom megvan e még ez az autó.nem annyira friss képek.

Last edited by TÉCSÉ on Sat Oct 25, 2008 1:37 pm, edited 1 time in total.
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- holecz
- rengetegetirogatide
Arra én is emlékszem, az oldalán ott volt nagy betűkkel hogy, "CAPRI".Elég egyedi színe volt.TÉCSÉ wrote:Amikor a Sunya még "kiTCiShrek" volt , akkóóó sikerült neki valami fenomenális kék fényezést kiviteleztetnie - egetrengető bugyi/bilikék vót az ótójaTöcs wrote:nem tudom megvan e még ez az autó.nem annyira friss képek.... sajna képem nincs :(
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- Töcs
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
holecz wrote:Arra én is emlékszem, az oldalán ott volt nagy betűkkel hogy, "CAPRI".Elég egyedi színe volt.TÉCSÉ wrote:Amikor a Sunya még "kiTCiShrek" volt , akkóóó sikerült neki valami fenomenális kék fényezést kiviteleztetnie - egetrengető bugyi/bilikék vót az ótójaTöcs wrote:nem tudom megvan e még ez az autó.nem annyira friss képek.... sajna képem nincs :(
Erre gondol az Úr? A rendszám ismerős, de csak tipp. Itt a forumon találhattam
Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Capri 2.3
Valami ilyesmire ... 
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jegenye
- márokosanistudnézni
Tudna valaki segíteni,hogy hol találok képeket az alsóörsi taliról? 

1980 Ford Capri MkIII 2.9 V6 EFI (under construction)
2005 Ford Transit (215.000km alatt csak 1 vízpumpát kellett cserélnem)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nelegyéémereeeev!"
2005 Ford Transit (215.000km alatt csak 1 vízpumpát kellett cserélnem)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nelegyéémereeeev!"
A Hunyadi úton a Lukoilon ........Jegenye wrote:Tudna valaki segíteni,hogy hol találok képeket az alsóörsi taliról?

- Bogyo28
- Überführer
ha kell kiirom neked lemezre, van jópár embertől begyüjtveJegenye wrote:Tudna valaki segíteni,hogy hol találok képeket az alsóörsi taliról?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Ezt mondtam én is ...Bogyo28 wrote:ha kell kiirom neked lemezre, van jópár embertől begyüjtveJegenye wrote:Tudna valaki segíteni,hogy hol találok képeket az alsóörsi taliról?
- Peti
- egyedülisszerelhet
Íme:holecz wrote:Arra én is emlékszem, az oldalán ott volt nagy betűkkel hogy, "CAPRI".Elég egyedi színe volt.TÉCSÉ wrote: Amikor a Sunya még "kiTCiShrek" volt , akkóóó sikerült neki valami fenomenális kék fényezést kiviteleztetnie - egetrengető bugyi/bilikék vót az ótója... sajna képem nincs :(
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
'83 Granada 2.8i Ghia X project