Én is néztem a tiédet, valóban hasonlóak. Fogalmam sincs milyen teljesítménnyel rendelkezik, de remélem fog ugrani a kicsike 8) , és mosolyt csal az arcomra, ahogy a szívósor papírján írták. A vezérlés kiválasztásánal 3 szett jött szóba, erről kikértem szakértők véleményét, úgyhogy remélem nem választottam rosszul. A másik 2re azt mondták, hogy túl nagy lenne a tengely a kocsiba, turbó vagy kompresszor nélkül. Holnap rakom be a kocsiba
A 0.60 az utolsó túlméret.
Maga az autó valszeg jó lesz. Csak amit ez az egész magával vonz itthon, az nem jó. Sajnos senki nem támogatja ezt a dolgot, úgy élik meg, mint csapás.
Pedig ez má így marad
daniv6 wrote:A váltóharangnál az alagutat ki kellett tágítani, mást nem kellett babrálni. A motor 1.5cm-re van a tűzfaltól.
Az igaz,hogy az automatáknál nagyobb hely van a váltónál(alagút)???
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Figyelmet kérek:!:
Kéne egy 10x20 cm futószalag darab, kb (max) 1.5cm vastag. Illetve ennek megfelelő gumi, ha más nincs, ami hasonló keménységű.
Tudom ekkora darabbal nem jutok messzire, de most mégis szükség van rá. Ez még levélben is elküldhető, úgyhogy megköszönném a segítséget(HUF) formájában is.
German Capri wrote:
Az igaz,hogy az automatáknál nagyobb hely van a váltónál(alagút)???
Nem hinném, hogy a váltó miatt más váltóalagút lenne. Olyanra tervezik, hogy mind a kettő elférjen alatta.
Pedig mintha valaki innen a fórumról említette volna régebben,na mindegy majd megmérem öcskösét is meg az enyimet is aztán kiderül:)
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb