Ciao Imi!nagyon fain lett a vas,gratula hozzá,remélem sok örömöd lesz benne!!!!Képzeld ma mentem a kék rémmel,és tényleg nyikkan még 3.ban is pedig nem akartam nyúzni csak felhergelt egy dévú kalóz
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
German Capri wrote:Ciao Imi!nagyon fain lett a vas,gratula hozzá,remélem sok örömöd lesz benne!!!!Képzeld ma mentem a kék rémmel,és tényleg nyikkan még 3.ban is pedig nem akartam nyúzni csak felhergelt egy dévú kalóz
German Capri wrote:Ciao Imi!nagyon fain lett a vas,gratula hozzá,remélem sok örömöd lesz benne!!!!Képzeld ma mentem a kék rémmel,és tényleg nyikkan még 3.ban is pedig nem akartam nyúzni csak felhergelt egy dévú kalóz
Melyik az a kék rém???A Sierra v. a Tau???
Imi ex vasa,a Sierra!el is neveztem kék villámnak
Melyik az a kék rém???A Sierra v. a Tau???
Imi ex vasa,a Sierra!el is neveztem kék villámnak
Najóvanakkó! Megtartottam volna ha nem kéne a pénz a Caprihoz. Vigyázz rá
Laci! Tau-m ugyan van egy de az is UAZ alvázon. Nem'tom ebben az életben lesz-e még vmi belőle. Vmikor szántani lehetett vele de szanaszét törte a mókolt kardánt+kiköpte az akksit a csukott géptető ellenére (a kép sarkában látszik)
Vigyázok rá Imi!!!Hétvégén felkerül rá 4 makulátlan lemezfelni 4új Yokohama gumával,kap egy hátsó lökőst is ha felmegy rá a MK II-es,a csomiajtó kap baró teleszkópokat,kerül bele még Castrol olaj+szűrő,légszűrő,kap még egy 87-es karcmentes Blau magnót,és a lényeg 4db gyönyörű FORD dísztárcsát :P