Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy az autóm piaci értékét kellene meghatározni úgy nagyjából. Az van ugyanis, hogy 1 hónapja eléggé elintézte a hátulját egy figyelmetlen buszsofőr és most tart ott a biztosító, hogy tudtak mondani egy kb. összeget, amit fizetnének. A kárfelmérő szerint az autóm piaci értéke 260e Ft és a maradványérétke 20e Ft, szal 240-et fizetnének. Én ezt egy kicsit röhejesnek tartom, ugyanis szerintem az autóm nem olyan állapotban volt, mint amit 260-ért venni lehetne. Augusztusban volt műszakiztatva és a zöldkártyát is akkor csináltattam meg rá, a fékek fel lettek újítva, a fútóműben kb. 2 hónapja cseréltem le a szilenteket polieturánra. Aki ismeri az autómat az nagyjából tudja, hogy hogy néz ki, hogy megy, meg úgy általában milyen (bár sajna idén nem nagyon tudtam részt venni a klub életében magánéleti okok miatt, szal mostanában nem láthattátok, de az állapota nem nagyon változott amúgy - jövőre igyekszem egy kicsit aktívabb lenni majd, remélhetőleg a Caprival együtt :))
Szóval rövidre zárva: a kárfelmérő azt mondta, hogy alá tudom támasztani piaci infókkal, azt hogy az autóm értéke 5-600e Ft körül van, akkor újraszámolják a fizetendő összeget is. Ha ebben tudnátok segíteni, azt nagyon szívesen venném

Egyelőre a hasznaltauto.hu oldalon néztem a Caprikat (egész sok eladó Capri van most), azoknak az adatait/képeit lementem, remélem kiindulásnak jó lesz majd.