Ez már nekem is régóta teccc!vasparipa wrote:Szúrod a kormányt a cipőben??? Nekem kell egy olyan!!!holecz wrote:Hát ez-e?![]()
![]()

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ez már nekem is régóta teccc!vasparipa wrote:Szúrod a kormányt a cipőben??? Nekem kell egy olyan!!!holecz wrote:Hát ez-e?![]()
![]()
Csak gondolj bele egy ilyennel valakit hátulról elütni milyen lehet, szó szerint seggbe rúgja az illetőtvasparipa wrote:Szúrod a kormányt a cipőben??? Nekem kell egy olyan!!!holecz wrote:Hát ez-e?![]()
![]()
Aki ezzel menekül, arra joggal mondhatják, hogy felvette a NYÚLcipőt!!!Hattyu wrote:Csak gondolj bele egy ilyennel valakit hátulról elütni milyen lehet, szó szerint seggbe rúgja az illetőtvasparipa wrote:Szúrod a kormányt a cipőben??? Nekem kell egy olyan!!!holecz wrote:Hát ez-e?![]()
![]()
![]()
És itt is közbejön a NYÚLvasparipa wrote:Aki ezzel menekül, arra joggal mondhatják, hogy felvette a NYÚLcipőt!!!Hattyu wrote:Csak gondolj bele egy ilyennel valakit hátulról elütni milyen lehet, szó szerint seggbe rúgja az illetőtvasparipa wrote: Szúrod a kormányt a cipőben??? Nekem kell egy olyan!!!![]()
Aha már kezdem érteni a stájszotvasparipa wrote:Ugye? Kezded érteni!!!![]()
![]()
Hogy-é vállal egy kormányt?stpetya wrote:Ne bassz,ez egy gyökér,nehogy kifizesd amíg helyre nem hozza,vagy egyáltalán ne.
Akivel én bőröztettem sajnos már csak kormányt vállal,hamar kész meg jó pénz,pedig rohadtul profi a gyerek,Monoron van,bár nem tudom h más által elbaszott cuccost javítana-eEsetleg kitehetnéd a címét annak aki elszúrta neked h ne csesszen rá más is vele,de a belsőteres topicba,amúgy ez is egy érdekes dolog a nagyvilágból
Iszonyat jó ez a szín !holecz wrote:![]()
A szín tényleg jó, de a tervező ízlése............Tibi wrote:Iszonyat jó ez a szín !holecz wrote:![]()
A szekérkerék meg...a szkópot meg csak most látom muhahaha :)
Link van hozzá ?