Műszerfal,kezelőszervek..
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- holecz
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Műszerfal,kezelőszervek..
Valami hasonló tervem van a műszerfal megvilágításával, természetesen zöldben.Nézzétek mennyire hasonlít a Capri-é hoz.Egyébként GMC Sierráé.
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
Re: Műszerfal,kezelőszervek..
Hát, valami hasonló kivilágítás nekem is jó lenne, sötétben semmit nem látok a műszereimből
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
IzzóTCSere ? Szemüveg (mármint nem a Bogyó) ?vasparipa wrote:Hát, valami hasonló kivilágítás nekem is jó lenne, sötétben semmit nem látok a műszereimből

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Zacy
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Na majd dobok fel képet, épp most ledezem a műszerfalat. A Km óra vagy ice blue vagy sima kék, a többi pici lehet sárga lesz vagy vörös, a kesztyütartó kap 4 fehér ledet világításnak, a belső tér világítás pedig 12db fehéret.vasparipa wrote:Hát, valami hasonló kivilágítás nekem is jó lenne, sötétben semmit nem látok a műszereimből
Valaki mestere a Capri belső világításnak? No csak azért kérdezem mert érdekel hogy sorba van-e kötve az izzó a műszerfalban vagy párhuzamosan. Mondjuk én még nem láttam olyat ami sorba lenne kötve...
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
Ez nem karáTCSonyfaizzó , hanem CAPRI - persze , hogy párhuzamosan ...Zacy wrote:Na majd dobok fel képet, épp most ledezem a műszerfalat. A Km óra vagy ice blue vagy sima kék, a többi pici lehet sárga lesz vagy vörös, a kesztyütartó kap 4 fehér ledet világításnak, a belső tér világítás pedig 12db fehéret.vasparipa wrote:Hát, valami hasonló kivilágítás nekem is jó lenne, sötétben semmit nem látok a műszereimből
Valaki mestere a Capri belső világításnak? No csak azért kérdezem mert érdekel hogy sorba van-e kötve az izzó a műszerfalban vagy párhuzamosan. Mondjuk én még nem láttam olyat ami sorba lenne kötve...
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
Az Öregnek sorba volt kötve, azt mondta, hogy sokkal erősebb a fénye, és kevesebbet fogyaszt...még benzint is! 

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- Bogyo28
- Überführer
párhuzamos... ha egy kimegy ne menjen el mindenhol a fény... fényerőszabályzást is megoldod vagy csak simán be a led meg ellenállat?Zacy wrote:Na majd dobok fel képet, épp most ledezem a műszerfalat. A Km óra vagy ice blue vagy sima kék, a többi pici lehet sárga lesz vagy vörös, a kesztyütartó kap 4 fehér ledet világításnak, a belső tér világítás pedig 12db fehéret.vasparipa wrote:Hát, valami hasonló kivilágítás nekem is jó lenne, sötétben semmit nem látok a műszereimből
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
én amultkor széccettem az enyémet és volt ami sorba volt kötve....de lehet hogy ez egyed...meg nem is jól emléxem...azé majd megnézem...de ugyemléxem :?
- Zacy
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Egyenlőre csak 470ómos ellenállat meg sima vagy smd led.....Bogyo28 wrote:párhuzamos... ha egy kimegy ne menjen el mindenhol a fény... fényerőszabályzást is megoldod vagy csak simán be a led meg ellenállat?Zacy wrote:Na majd dobok fel képet, épp most ledezem a műszerfalat. A Km óra vagy ice blue vagy sima kék, a többi pici lehet sárga lesz vagy vörös, a kesztyütartó kap 4 fehér ledet világításnak, a belső tér világítás pedig 12db fehéret.vasparipa wrote:Hát, valami hasonló kivilágítás nekem is jó lenne, sötétben semmit nem látok a műszereimből
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
http://www.hahu.hu/szerszamok/20081113/ ... szinezese-
jól néz ki elsőre...
jól néz ki elsőre...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- holecz
- rengetegetirogatide
F@sza cikk! Tetszik a munkája, mondjuk kicsit borsos...Nekem valami hasonlóról mesélt a fényezőm, lehet venni a beszállítótól Autocolor márkájú bőrhatású festéket műszerfalra, kárpitra, bármilyen belső felületre ami az utastérben található.Árat nem tudok, de annyit mondott hogy nagyon drága az biztos.gizmo wrote:http://www.hahu.hu/szerszamok/20081113/ ... szinezese-
jól néz ki elsőre...
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- proteus
- rengetegetirogatide
Kellene nekem néhány kép az órás középkonzol rögzítéséről. Konkrétan milyen vasak, hol, hogyan vannak alatta.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- daytona
- egyedülisszerelhet
A majalison lattam Bogyo kocsijaban, hogy a gyari kormanyagyra ra volt hekkelve az RS kormany. Ehhez kell valami atalakito? KOszi!
Ford Taunus Knudsen 1975
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
- proteus
- rengetegetirogatide
Valaki esetleg?proteus wrote:Kellene nekem néhány kép az órás középkonzol rögzítéséről. Konkrétan milyen vasak, hol, hogyan vannak alatta.

Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
ha Tibiét rakjuk össze megpróbálom nem elfelejteni lefotozni neked....proteus wrote:Valaki esetleg?proteus wrote:Kellene nekem néhány kép az órás középkonzol rögzítéséről. Konkrétan milyen vasak, hol, hogyan vannak alatta.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...