Na szevasz "zeuszmotoros"!! A motorikus rész nem para!!!Nekem ebből a típusú mociból volt idáig a legtöbb......Ezt a részét megoldjuk, nem gáz.Holnap meg jól szemügyre vesszük a szekeret élőben.Utána jöhet a nagy "prodzsekt".Szétszedjük, összerakjuk, aztán GO!
Igen enyém és szeretném felújítani.Nem eredeti a cél hanem egy szép autó.RS2600 as stilusban kicsit.Szeretnék első spoiler és szélesítéseket mert a gyári idomok úgyis rosszak,össze lettek nyomorgatva.
Tehát Holecz unokahuga nem fogja megvenni az autót mert mégsem kerül eladósorba vagy szoros szálak fűznek a hölgyhöz és neki rakod össze ? Bocs a sok kérdésért csak nem látom túl tisztán a topik történéseit.
Tibi wrote:Tehát Holecz unokahuga nem fogja megvenni az autót mert mégsem kerül eladósorba vagy szoros szálak fűznek a hölgyhöz és neki rakod össze ? Bocs a sok kérdésért csak nem látom túl tisztán a topik történéseit.
Igen, szoros szálak fűzik a hölgyhöz és neki szeretné összerakni Tibike!!
Tibi wrote:Tehát Holecz unokahuga nem fogja megvenni az autót mert mégsem kerül eladósorba vagy szoros szálak fűznek a hölgyhöz és neki rakod össze ? Bocs a sok kérdésért csak nem látom túl tisztán a topik történéseit.
Igen, szoros szálak fűzik a hölgyhöz és neki szeretné összerakni Tibike!!
nem jól érted kolléga......
úú a felniket becserélném-azt jelenti de adnék érte valamit,jó lenne ha nekem is lenne olyanom.
asszem jobban teccik mint a lóherés.
Iván wrote:nem jól érted kolléga......
úú a felniket becserélném-azt jelenti de adnék érte valamit,jó lenne ha nekem is lenne olyanom.
asszem jobban teccik mint a lóherés.