Zeusz: kösz a fordítást, de szerinted miért linkeltem be hogy mit vegyél?.. nem azért mert nem értem mi van odairva...

a lényeg hogy egy-az-egyben fel tudod csavarozni a gyári helyére, csak az olajtartályt kell áttenni, meg az első kört szétosztani. elég sok mindent vettem már angliából, németből meg az USA-ból, de az a tapasztalat hogy a kis dolgokat kár haverokkal hozatni, azt simán elküldik ide is. a főfékhengert 2 fontért küldi ide az ember, az nem vészes. A haverodat csak akkor venném igénybe, ha néhány darab hátsó lökit el tud hozni, mert az már macerás méret....
a másik téma: a ladás dolgok elég nagy részét itt elfelejtheted... már csak azért is, mert pl ha addig kéne fél lábon állnod amig szerzel egy 2.6-os főtengelyt, akkor eléggé elfáradnál... viszont szinte fillérekért van 2.8 vagy 2.9-es moci, extrémebbeknek 24v vagy 4.0 V6, ami mind ugyanaz a block. szoval a furkálás tök értelmetlen, mert a furkálás árából vagy kevesebből veszel komplett nagyobb mocit, ami ránézésre és külső méretekre ugyan akkora, és semeddig se tart átépíteni. de ne aggodj, minden uj emberke tök lelkesen igy kezdi, számolgatja hogy pl a 2.0 V6-ot hogy lehetne tuningolni, és ha elsőre nem hiszi el, akkor némi idő után magától rájön, hogy a legegyszerübb tuning: vedd meg a gyárilag létezett legnagyobb mocit. ha szátnázel bárhol, külföldi lapokon, tuning cucokat az esetek legnagyobb részében csak a legnagyobb mocikhoz árulnak, pl 2.0 sor4 vagy 2.8 V6. kint sem hülyék, nem költenek egy vagyont egy 2.0 vagy 2.3 V6-ra, hogy kihozzon belöle annyit ami egy alap 2.8 karbival....