FEFE Csajozós MkIII-ja
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: FEFE Csajozós MkIII-ja
Na folytatom az épülős topikomat!
2008 Dec 19.-én sikeresen összetörtem a gépemet! Ezek után úgy döntöttünk hogy most kapja meg a lakatolást és a fényezést az autó! Az ünnepek alatt meg is történt a lakatolás és a fényezés előkészítése! 1 héttel ezelőt megkapta a fényezést is.
És ezek a mostani állapotok: Elég sok dolog hiányzik még róla, de 1-2 nap és teljesen összeáll az autó!
2008 Dec 19.-én sikeresen összetörtem a gépemet! Ezek után úgy döntöttünk hogy most kapja meg a lakatolást és a fényezést az autó! Az ünnepek alatt meg is történt a lakatolás és a fényezés előkészítése! 1 héttel ezelőt megkapta a fényezést is.
És ezek a mostani állapotok: Elég sok dolog hiányzik még róla, de 1-2 nap és teljesen összeáll az autó!
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Ültetni ! Más kereket ! 

- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Jobb ez így ! Én még szereznék rá MK2 géptetőt, meg hátsó lámpát is !szszaby wrote:Miért nem maradt meg a kerek lámpa?
- proteus
- rengetegetirogatide
Én meg lefújnám feketére a hűtőmaszkot, ez most olyan cicaautós... 

Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
A lemezfelni a téli gumi miatt van fent, mivel ez a mindenapi sulibajárós!Süni wrote:Ültetni ! Más kereket !
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
Van mk2 géptetőnk de direkt nem azt raktuk fel ez így sokkal morcosabb!Süni wrote:Jobb ez így ! Én még szereznék rá MK2 géptetőt, meg hátsó lámpát is !szszaby wrote:Miért nem maradt meg a kerek lámpa?
A hátsó lámpák pedig azért maradnak mk3 mert a rendszámtábla helyére a capri feliratu prizma megy!
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
proteus wrote:Én meg lefújnám feketére a hűtőmaszkot, ez most olyan cicaautós...
Le lesz fujva feketére!!
Csak szombaton fejeztük be a fényezést és vasárnap raktuk össze az egész autót a 0 ról hogy másnap reggel el tudjak vele menni suliba, és éjfélkor már nem igazán volt erőnk meg időnk lefújni ezért nincsenek rajta a külső díszlécek, hátső üléssor stb. De pótolva lesz!
az igen, 1 hónap alatt szépen rendbehoztátok
jó kis autó ez "sulibajárni"!

jó kis autó ez "sulibajárni"!

- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Nem gondoltam h abból a motorháztetőből jót is ki lehet hozni,de szép lett
Biztos velem van a baj de nekem mindig is ez volt a kedvenc összeállításom:3as géptető-sárvédők és hozzá 2es téglalámpák+indexek,Durcaaaaa 8)
A körlámpák meg szépen nyitva állnak jobban,persze csak sztem,magyarul 2es géptetővel mint a Sony úrén
vagy Zacyén..
Biztos velem van a baj de nekem mindig is ez volt a kedvenc összeállításom:3as géptető-sárvédők és hozzá 2es téglalámpák+indexek,Durcaaaaa 8)
A körlámpák meg szépen nyitva állnak jobban,persze csak sztem,magyarul 2es géptetővel mint a Sony úrén
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- Blant
- nagyonsokatirogat
Zsííííííííííííííííííííír FEFE :D
Olyan prízma nekem is van. Feketét, vagy pirosat tolsz fel? Hogy lesz a rögzítés megoldva? Nagyon örülnék, ha készülnének fotók. Az enyémet nem tudom, hogy hogyan rakjam fel, pedig már a rendszámtáblatartó is megvan a lökösön, és sokat agyaltam rajt, de igazán jó megoldás még nem jutott eszembe
Te hogy tervezed?
Üdv!
Olyan prízma nekem is van. Feketét, vagy pirosat tolsz fel? Hogy lesz a rögzítés megoldva? Nagyon örülnék, ha készülnének fotók. Az enyémet nem tudom, hogy hogyan rakjam fel, pedig már a rendszámtáblatartó is megvan a lökösön, és sokat agyaltam rajt, de igazán jó megoldás még nem jutott eszembe

Üdv!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
Szeva!Blant wrote:Zsííííííííííííííííííííír FEFE :D
Olyan prízma nekem is van. Feketét, vagy pirosat tolsz fel? Hogy lesz a rögzítés megoldva? Nagyon örülnék, ha készülnének fotók. Az enyémet nem tudom, hogy hogyan rakjam fel, pedig már a rendszámtáblatartó is megvan a lökösön, és sokat agyaltam rajt, de igazán jó megoldás még nem jutott eszembeTe hogy tervezed?
Üdv!
Nekem már fentvan egy pár óra és tolok fel képeket róla!
Nem egyszerű felrakni de elmondom.
Nekünk van ithon 2 autó és azokon mind így van megoldva.
Kiveszed a lámpákat és keresel egy kiskezű emdert akinek a keze befér a rendszámtáblarésig, ha ez megvan

Ha nem teljesen világos akkor mutatok majd képeket!
De tényleg nagy szopóka azt oda felrakni, én majdnem lemondtam róla de már nem akartam mert a rendszámot akkora már leraktam a lökösre.
- Blant
- nagyonsokatirogat
Asszem értem, hogy mire gondolsz. Nagyon várom a képeket és köszi. Fekete, vagy piros a prízmád? Nekem ilyen (csak oda van próbálva):
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
Én ilyen feketét még nem is láttam sehol sem!
Nekem így néz ki: Mondjuk ezekből a képekből csak az látszik hogy hogyan néz ki, de a felfogatás nem látszik. De ha neked nem sürgős akkor az évadnyitón megmutatom mi hogyan van.
Nekem így néz ki: Mondjuk ezekből a képekből csak az látszik hogy hogyan néz ki, de a felfogatás nem látszik. De ha neked nem sürgős akkor az évadnyitón megmutatom mi hogyan van.
- Blant
- nagyonsokatirogat
FEFE wrote:Én ilyen feketét még nem is láttam sehol sem!
Ugye-ugye? Ezen kívül még én sem

Ha az évadnyitón meg tudnád mutatni, az nagyon jó lenne! Köszönöm a képeket, és a magyarázatot is

NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ