érdekes dolgok a nagyvilágból:)

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

szszaby
rengetegetirogatide
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: érdekes dolgok a nagyvilágból:)

Post by szszaby »

http://www.youtube.com/watch?v=zUsaYRyu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Capri MkI Essex
FEFE
alkatrészbegyűjtő

Post by FEFE »

Ahol ez a gép van ez sinsheim, speyertől (capri tali) kb 5km re és a belépő ha jóltudom ide is szól! Legalábbis ez rémlik.
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

Süni wrote:Mi ez ?????

http://belsoseg.blog.hu/2009/01/29/will ... _dschungel" onclick="window.open(this.href);return false;

Ismerjük ?
a capri tulaját igen, van neki 2db tranyója is :lol: :lol: :lol:
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

amikor először láttam videót erről az "autó"-ról akkor jöttem rá, hogy a hotrodozás kislányoknak meg buziknak való :evil:

A ködös albionban egyszer valami autós gyűlésre vetődtem, ott láttam valami gépet ami olyan volt mint egy 800-as vascső, elő -l hátul hegyes, lánchajtás meg vagy 6 méter. Eléggé kömíny vót !
1980 Capri MK3
levelboss
nagyonsokatirogat

Post by levelboss »

Süni wrote:Mi ez ?????

http://belsoseg.blog.hu/2009/01/29/will ... _dschungel" onclick="window.open(this.href);return false;

Ismerjük ?
Többször láttam már az autót, a tulaját nem ismerem.
Ford Capri 1978 2600 GT :D
gizmo
Überführer
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by gizmo »

http://totalcar.hu/tesztek/unogolfd/
alapból semmi extra, de:

"Persze akadnak, akik passzióból járnak öreg autóval, de az ő látókörükbe BMW-k, Alfa Romeók, hot hatchek (Golf GTI-, Honda Civic VTEC-, Kadett GSI-, Peugeot 205 GTi-fajták) lógnak csak be. Meg persze ne feledkezzünk meg a szerény méretű Ford Capri-rajongói körről, és az annál tekintélyesebb Opel Manta fan-klubról."
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
daniv6
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by daniv6 »

Szerintük most mi a szerény A Kocsi vagy a rajongói kör :?: :!: :smt019
csak azért is......batman
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

daniv6 wrote:Szerintük most mi a szerény A Kocsi vagy a rajongói kör :?: :!: :smt019
Én is ezt a kérdést tettem fel magamban... :roll:
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
tomtom
egyedülisszerelhet

Post by tomtom »

daniv6 wrote:Szerintük most mi a szerény A Kocsi vagy a rajongói kör :?: :!: :smt019
a capri rajongói kör mérete.
tény: dévó több van (bocs. sevrolé)
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
sony5

Post by sony5 »

gizmo wrote:http://totalcar.hu/tesztek/unogolfd/
alapból semmi extra, de:

"Persze akadnak, akik passzióból járnak öreg autóval, de az ő látókörükbe BMW-k, Alfa Romeók, hot hatchek (Golf GTI-, Honda Civic VTEC-, Kadett GSI-, Peugeot 205 GTi-fajták) lógnak csak be. Meg persze ne feledkezzünk meg a szerény méretű Ford Capri-rajongói körről, és az annál tekintélyesebb Opel Manta fan-klubról."
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
sony5

Post by sony5 »

NA aki ezt írta azzal tudnék egy kicsit beszélgetni egysör mellett,mert többdologgal is volt problémám!Ebben a kis cikk ben. 8)
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
daniv6

Post by daniv6 »

Nagyon tudják tépni a szájukat ezek az újgazdag riporterek; biztos egész éjszakákat gondolkozott rajta, hogyan alázza meg szegény autókat. Pedig valszeg, fogalma sem volt arról, hogy pár éve milyen menő kocsik voltak ezek a piacon. Vagy lehet, hogy ilyennel szaladgált a anno. Ez tuti elfelejtette, honnan jött. Az ilyeneknek semmi köze az egész autós társadalomhoz, inkább a lusta vezetőkhöz, akiknek már az hiányzik legjobban, hogy magától menjen a kocsi A-ból B-be. :smt019 (Egyébként anti-dízel vagyok)
csak azért is......batman
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Pedig a dízel atom ! :)

Legalábbis én nagyon szeretek dízel autót vezetni.
1980 Capri MK3
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Tibi wrote:Pedig a dízel atom ! :)

Legalábbis én nagyon szeretek dízel autót vezetni.
Azt csak addig jó vezetni míg a befecskendező nem adja be az unalmast ettől a jó minőségű Mol pocsmadéktól és rögtön rövidebb vagy 500-600 ezer forinttal. :mrgreen:
Ford Capri MkI Essex
levelboss
nagyonsokatirogat

Post by levelboss »

Erősen vitatkoznék mindenkivel, aki negatívan szólt hozzá a cikk ezen Capris mondatához. A többihez nem értek, de nem találtam benne kivetni valót. Sőt! Én tegnap este sírtam a röhögéstől ezen a cikken, amikor az Uno váltójáról ír.
Szerintem amikor a szerény Capri rajongói körről ír, az egyértelműen van megfogalmazva, nem kell kiforgatni a szavait. Természetesen a kör mérete szerény, nem pedig az autónk. A kör nyilván azért szerény, mert az autók száma is szerény. Több már nem lesz, az tuti.

Egyébként meg, ha másból nem, a cikkeiből lehet tudni, h az ember igencsak nem újgazdag, de régi se. Attól, h van 5 db csoffadt autója, attól még nem gazdag, főleg, h az 5 autó együtes értéke nem éri el sztem a 3 millió forintot. Asszem van még egy motorja, de még az is befér a 3 misibe.

Asszem már mondtam, h a csávó itt lakik az utcánkban egy sarokkal arréb, ugyh nem csak a képernyőről ismerem úgy az autóit, mint őt magát. Teljesen korrekt, jófej csávó. Ha meglátom, h ott babrál a garázsban, bemegyek hozzá, eldumálunk. Múltkor még egy bosch AC pumpával is megdobott, mondván, h neki nem kell, jó lesz talán a Capriba... Szereti ő a Caprit, úgy mint minden hasonló korú autót. És én szerintem az, h külön kiemelte a cikkben a Capri rajongói kört, az sokkal inkább pozitívan figyelemre méltó, mint negatívan. Szerintem megköszönhetjük neki, h külön kiemelt minket, és ez is azt mutatja, h tiszteli az autót, hisz kevés van belőle, kicsi a klub, de ez az autó még így is említésre méltó, nem akármilyen kis klub ez.
daniv6 wrote:Nagyon tudják tépni a szájukat ezek az újgazdag riporterek; biztos egész éjszakákat gondolkozott rajta, hogyan alázza meg szegény autókat. Pedig valszeg, fogalma sem volt arról, hogy pár éve milyen menő kocsik voltak ezek a piacon. Vagy lehet, hogy ilyennel szaladgált a anno. Ez tuti elfelejtette, honnan jött. Az ilyeneknek semmi köze az egész autós társadalomhoz, inkább a lusta vezetőkhöz, akiknek már az hiányzik legjobban, hogy magától menjen a kocsi A-ból B-be. :smt019 (Egyébként anti-dízel vagyok)
Ehez csak annyit tennék hozzá, h a csávó frankón egy régi csoffadt fiat pandával járt most kb fél évig... azért mert ezeket szereti... egyébként meg sztem több mint 190 cm magas az emberünk... a panda meg nem túl nagy.

Szóval sztem bárki bármit mond, ez a csávó nagyon rendben van, nem kéne fikázni.
Ford Capri 1978 2600 GT :D
Post Reply