Hát igy már nem is lesz jo, akkor inkább nem is lesz kipum, olyan nincs senkinek. Ugye???
Drága dolog az oldalkipufogó, lehet inkább félreteszem fényezöre. :(
Készitettem ma pár képet a kasznisnál, az alja már majdnem kész, hamarosan alvázvéd. stb, aztán jönnek a szélesitések és egyéb optikai szépitések. A sárvédök alatt már megerösitve a rugóházak, és az A oszlopnál is kimerevitve, valamint a képeken látható hogy az alja is kapott plussz erösitéseket. Ezek a kasznisom ötletei voltak, mivel szabadkezet kapott a dologban, de szerintem hasznos amit müvelt vele. Sajnos az utobbi idöben lassan haladt mert a scorpiomat kellet s.o.s.-ben csinálnia.
Grat hozzá. Imádom nézni, ahogy a natúr vasból egy autó lesz. Rá lehet szokni. Mert ez már olyan.
Majd szépen le kell rozsdamarózni, azt le kell drótkefézni, szükség esetén még egyszer vékonyan átkenni és teljes száradás után rámenni a bevonattal. Én ezt fogom csinálni - persze a megfelelő anyagok felhasználásával. Holnap megyek értük Vácra, pufff 20.000Ft-nak......... De Érte, mindent.
Ismét haladtunk egy kicsit. Auto talpon, hátsó futomü már alatta, most hétvégén meglesz az elsö is, közben már készül a szélesités is. Szilentek és társai késöbb lesz cserélve ugyanis most a cél hogy mozgathato legyen. 8)
Kassy wrote:Ismét haladtunk egy kicsit. Auto talpon, hátsó futomü már alatta, most hétvégén meglesz az elsö is, közben már készül a szélesités is. Szilentek és társai késöbb lesz cserélve ugyanis most a cél hogy mozgathato legyen. 8)
FEFE- na ehhez mit szólsz? Jól néz ki!!!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!