Ati Capri
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- aticapri
- márokosanistudnézni
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Ati Capri
Nem mindennapos autónak készül.... 8)
- holecz
- rengetegetirogatide
A pocsojákat kérjük elkerülni!!sony5 wrote:Hát ez igazán szépen néz ki!kár hogy az első pocsolya után vége a csillogásnak 8)
de azért nincs harag

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- tomtom
- egyedülisszerelhet
aticapri wrote:máshogy...
hogy volt ez?
először átcsisziltátok és utána polír, vagy rögtön polír?
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
- aticapri
- márokosanistudnézni
Én elvittem egy embernek aki ezzel foglalkozik, ő azt mondta kellett rajta csiszolni, meg szólt hogy ez nem aluminium hanem spiáter....
Ezért nem lett 100%-os csak 95%. De szerintem k*rva jó lett.
Ezért nem lett 100%-os csak 95%. De szerintem k*rva jó lett.
- tomtom
- egyedülisszerelhet
sztem nem spiáter, hanem eloxált alu, mert megpróbáltam a drótkoronggal lepuccenelni először a szürke oxidos réteget, de, ha nem tóltam neki, akkor nem vitte, ha toltam, akkor lekapta a felső réteget, ami után olyan, mint a vaj. amúgy ezt terveztem végeredményként magam is. a venti, meg a szíjtárcsa átesett már a galvánon, csak még a polírra nem szántam rá magam.
amúgy zsír lett. már van kedvem nekiállni. :P
ui.:
sztem lakkozd le, mert tényleg egy pocsolya és ugyanilyen lesz!
amúgy zsír lett. már van kedvem nekiállni. :P
ui.:
sztem lakkozd le, mert tényleg egy pocsolya és ugyanilyen lesz!
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
- aticapri
- márokosanistudnézni
Aszonta a srác, hogy a lakk az necces mert lefog pattogni róla. amit lehet vele csinálni az az hogy autópolírozó pasztával át kell húzni néha, abból is a legkisseb szemcséssel.
Én is gondolkoztam a lakkal, háthamegmaradna rajta, de még nem tudom mi legyen vele....
Én is gondolkoztam a lakkal, háthamegmaradna rajta, de még nem tudom mi legyen vele....
- daniv6
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Nem marad meg a lakk, ha már elkezd leválni, akkor annyi; nem lehet szépen leszedni 
csak azért is......batman
- Zacy
A generátorház nem spiáter hanem nemesített alumíniumbronz( a sima alunak kicsi a szilárdsága, nem jól megmunkálható.Az alubronz nemesíthető, jól megmunkálható, időjárás és rezonanciaálló). Ha igazán csecsét akarsz krómoztasd le (Kocsis Galvántechnik, ott megcsinálják a krómot alu ötvözetre is), vagy szedd szét újra és szintereztesd le transzparenssel, mondjuk az sem bírja tovább 10-15 évnél. Mondjuk ez porlakk függő....
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
- holecz
- rengetegetirogatide
Milyen árakkal dolgozik ez a "Kocsis"???(krómozást illetően)Zacy wrote:A generátorház nem spiáter hanem nemesített alumíniumbronz( a sima alunak kicsi a szilárdsága, nem jól megmunkálható.Az alubronz nemesíthető, jól megmunkálható, időjárás és rezonanciaálló). Ha igazán csecsét akarsz krómoztasd le (Kocsis Galvántechnik, ott megcsinálják a krómot alu ötvözetre is), vagy szedd szét újra és szintereztesd le transzparenssel, mondjuk az sem bírja tovább 10-15 évnél. Mondjuk ez porlakk függő....
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
Szia Ati!
A krómos emberhez esetleg telszámot tudnál adni? Illetve az 5 csavaros dolog érdeklene, valami sablonot nincs hozzá, vagy a forgácsoló emberkének? köszi
A krómos emberhez esetleg telszámot tudnál adni? Illetve az 5 csavaros dolog érdeklene, valami sablonot nincs hozzá, vagy a forgácsoló emberkének? köszi
- Zacy
Megfizethető áron dolgozik és elég tűrhetően....holecz wrote:Milyen árakkal dolgozik ez a "Kocsis"???(krómozást illetően)Zacy wrote:A generátorház nem spiáter hanem nemesített alumíniumbronz( a sima alunak kicsi a szilárdsága, nem jól megmunkálható.Az alubronz nemesíthető, jól megmunkálható, időjárás és rezonanciaálló). Ha igazán csecsét akarsz krómoztasd le (Kocsis Galvántechnik, ott megcsinálják a krómot alu ötvözetre is), vagy szedd szét újra és szintereztesd le transzparenssel, mondjuk az sem bírja tovább 10-15 évnél. Mondjuk ez porlakk függő....
Hívd fel őket, a gugliba beírva megtalálod címet telszámot stb...
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
Megvan, másfél utcára lakom tőle.:D
- holecz
- rengetegetirogatide
Köszike!Zacy wrote:Megfizethető áron dolgozik és elég tűrhetően....holecz wrote:Milyen árakkal dolgozik ez a "Kocsis"???(krómozást illetően)Zacy wrote:A generátorház nem spiáter hanem nemesített alumíniumbronz( a sima alunak kicsi a szilárdsága, nem jól megmunkálható.Az alubronz nemesíthető, jól megmunkálható, időjárás és rezonanciaálló). Ha igazán csecsét akarsz krómoztasd le (Kocsis Galvántechnik, ott megcsinálják a krómot alu ötvözetre is), vagy szedd szét újra és szintereztesd le transzparenssel, mondjuk az sem bírja tovább 10-15 évnél. Mondjuk ez porlakk függő....
Hívd fel őket, a gugliba beírva megtalálod címet telszámot stb...
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
7. kerület