Lattam a mobile.de-n egy May-Turbo-s 2.3-as Caprit 179 LE-vel... eleg zuzosnak tunik a standard 114 LE-hoz kepest

Tudna valaki bovebb infot adni errol a May-Turbo-rol?
kosz,
gobbo
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
még jó. hogy élvezettel nézelődöm néha visszafelé is :)CAPRiMANiA wrote:No épp ide illik. Múlt vasárnap Ricsi-látogatás ürügyén voltunk Gödön őrültködni, és végre mértünk egyet Nitro autóján, 0.6 töltőnyomás mellett, bemelegedett motorral (értsd: minusz 20-30LE az intercoolerhez képest) 0-100 km/h: 7.2 sec! Sperdifi nélkül, vacak gumikkal. Leforog 7000-ig a motor, ha kell, szépen ketyeg az egész, és bődületesen megy, az autópályán odafele 150-nél még úgy gyorsult el, hogy két Taus barátunk csúnyán lemaradt, és én is csak nagy üggyel bajjal tudtam utolérni 190 környékén. Ha már itt tartunk a motorom eszi a vizet, haldoklik az el.benzinpumpa, gőz jön ki a kipufogón, de pöccre indul, és 400 méteren fél autót vertem Pjani könnyített lendkerekes sperdifis DOHC Sierrájára... kettesig ő vezetett fél autóval... 8)
Nitrobuster wrote:Mielőtt megennél reggelire, pont ma mértünk Ave-val egyett.
Ha azt nézzük, hogy 2-ben 70-nél is kapart (nagyon lediferált) úgy mentem 9,03-at 1/8-ra 10 valamennyit.
De a legszebb az egészben, hogy az én autómba van +60le addig a tiétekben csak -30le van.