daniv6 wrote:Újabb szopacs az öreg vasaknak, évente műszaki vizsga
Megint a kisember a célpont, pedig ők kevesebb pénzükből kevesebb km-t tesznek meg adott idő alatt. Ki érti ezt? És miért hagyják ezt valakik?
Ha eltörlik a külön zöldkártyát, és maga a műszaki nem lesz drágább, akkor talán nem olyan nagy bukta.
Mert biztos nem lesz drágább. Te még hiszel a mesékben
Németeknél idény rendszám van a hobbi autókra. Az igaz, hogycsak áprilistól-októberig használhatod az autót.
Na ezt kellene bevezetni.
Ugy tudom a márka klubbok szövetsége ezért alakult, hogy meg probáljon az ilyen dolgokon segiteni. Összekell fogni a klubboknak és egységesen fellépni, hogy legyen hobby rendszám a hozzá való kedvezményekkel és szigoruságokkal. Mert sokan vannak akik csak fél évig használják az autót.
Én jártam vele télen, persze akkor új volt a játék, lehet most másképp tennék azóta van másik ótó. Amúgy nem tudom mit tennék. Fűtésem nem volt, kipuff félig leszakadva, csoda, hogy az asszony kibírta és nem gyújtotta rám :) De hát menni kellett vele, azért vettem :D
Ha belegondolunk akkor az OT vizsga már nem lesz sokkal távolabb a mostanitól amit terveznek,ugyanaz az évenkénti vizsga...
Gondolom az OT vizsgát is szigorítani szándékoznak drága honatyáink...mondjuk úgy havonta egy vizsgára biztosan tud időt szakítani a kedves kliens...ha már egyszer úgyis oly ritkán használja a vasat!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!