cosworth
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
- ClassicFord klubtag?: Igen
Haveromnak Tau-ban van benne, vmi BMW computerrel ! Ha kell a telefonszám, szivesen megadom.bogyo28 wrote:Egyenlőre Balézs helyett csak én: ugy néz ki hogy a mechanikus gyujtással nem fog menni a moci. Vagy máshonnan kell meghajtani az osztofejet, vagy felmokolni a computert. Előzetes megbeszélés szerint az utobbi lesz, csak még turnom kell hozzá pár rajzot, vagy szerezni egy kábelköteget. De persze Balázs dönti el hogy mi lesz majd.
- driver
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Gyerekek ma megtörtént a várva várt esemény!!!
Barátaim segitségével (capri-3,Lasti,és Krisztián) akinek külön köszönet a trafoért BEINDULT A COSWORTH MOCI.Nem ment sokat mert a gyujtást kézzel kell tartani de addig viszont szépen felpörgött a motor.
Innentöl kezdve felpörögnek az események, pár nap alatt megoldom a még megoldatlan problémákat,vizsga és utána go...
Barátaim segitségével (capri-3,Lasti,és Krisztián) akinek külön köszönet a trafoért BEINDULT A COSWORTH MOCI.Nem ment sokat mert a gyujtást kézzel kell tartani de addig viszont szépen felpörgött a motor.

Innentöl kezdve felpörögnek az események, pár nap alatt megoldom a még megoldatlan problémákat,vizsga és utána go...
- driver
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
A gond az volt hogy belefáradtam a kudarcba és eldöntöttük hogy kiszedjük a kocsibol, és visszarakjuk a jo őreg 2,3 i t. De még mielött erre sort keritettünk volna aztmondtuk: "na még egy utolso kisérletet probáljunk meg..." és mivel a Lasti capriját is most csináljuk igy rengeteg friss élményel gazdagodva sikerült beinditani. Persze ehhez át kellet verni a hidegindito szelepet és kellet egy komoly trafo mert a gyári az ide hurka.
- Bogyo28
- Überführer
Na mult héten elkezdtem én is összepakolni a verdát. Össze lett rakva a kardán, fel lett rakva a helyére, fütés összerakva, kábelköteg átányálazva, sok apróság előkészítve. Sajna most hétvégén az időjárás nem volt velem annyira, de azért szép lassan haladnak a dolgok...

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4