bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- krasznai
- szerszámadogató
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: bemutatkozások
Hàt mondjuk egy 2.8i... 8) az jol jönne, de nem tudom hogy ott külföldön mennyire lehet cserélgetni a
motort (mondjuk inkàbb hàny köb méter papirt kell kitölteni mielött megy a csere).Egyébként szeretnek
szaratni az auto vizsgàn, de csak szerencse kérdése hogy ki van ott amikor éppen mész. Nekem példàul elöször azt mondàk hogy egyik làmpàm elöl tul homàlyos... én alig làttam ott valami külömbséget, perzse a vàlton is szaroztak meg kb 20 màs cuccon..
Màsodszor màzlim volt (meg egy kicsit azért felujjult).
motort (mondjuk inkàbb hàny köb méter papirt kell kitölteni mielött megy a csere).Egyébként szeretnek
szaratni az auto vizsgàn, de csak szerencse kérdése hogy ki van ott amikor éppen mész. Nekem példàul elöször azt mondàk hogy egyik làmpàm elöl tul homàlyos... én alig làttam ott valami külömbséget, perzse a vàlton is szaroztak meg kb 20 màs cuccon..
Màsodszor màzlim volt (meg egy kicsit azért felujjult).
'80 MK III 2.0L V6
- Guba István
- szerszámadogató
Hella itten! :D
Így jöttél haza rossz váltóval? Lehet azért sír, mert nincs már benne olaj...
Így jöttél haza rossz váltóval? Lehet azért sír, mert nincs már benne olaj...
1939 BMW R61
1960 Danuvia 125
1978 Capri 2000 V6
1987 Yamaha FZR 750 Genesis
1990 Ford Fiesta 1.1i
1960 Danuvia 125
1978 Capri 2000 V6
1987 Yamaha FZR 750 Genesis
1990 Ford Fiesta 1.1i
- krasznai
- szerszámadogató
Hàt igen. A autouton nagyon reméltem nem épp akkor fog le robanni
Külömben ki lett ott cserélve a olaj , egy kis szerencsével azért azota nem fojt ki belöle!

Külömben ki lett ott cserélve a olaj , egy kis szerencsével azért azota nem fojt ki belöle!
'80 MK III 2.0L V6
- tomtom
- egyedülisszerelhet
üdv itt!
tetszik a belseje, persze ennek az ajtókárpitját is szétvágta valami nagytudású.
tetszik a belseje, persze ennek az ajtókárpitját is szétvágta valami nagytudású.
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
- Tibi
- rengetegetirogatide
én is azt néztem, hogy pufi csokibarna ? Elég penge !tomtom wrote:üdv itt!
1980 Capri MK3
- krasznai
- szerszámadogató
Hàt igen belül jo sok a barna szin:)
Egyébként ez nem a gyàri szin?
Külömben ma lett valami gàz a motorral, mert lefullad ha egy kicsit megnyomom a gàzt, de ha begyorsul a motor akkor rendesen megy.Leàl a motor egy pàr masodperc utàn alapfordulaton. Hidegen 10 percig kell probàlgatni hogy valahogy beinduljon.
Ugy hogy kin szenvedés volt a sok pesti dugo ahogy àllandoan leàl a motor és probàlgatni kell ujra inditani ugy hogy ne fulladjon le
Ha valaki màr ilyennel talàlkozott....
Külömben ma lett valami gàz a motorral, mert lefullad ha egy kicsit megnyomom a gàzt, de ha begyorsul a motor akkor rendesen megy.Leàl a motor egy pàr masodperc utàn alapfordulaton. Hidegen 10 percig kell probàlgatni hogy valahogy beinduljon.
Ugy hogy kin szenvedés volt a sok pesti dugo ahogy àllandoan leàl a motor és probàlgatni kell ujra inditani ugy hogy ne fulladjon le

'80 MK III 2.0L V6
- Zacy
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
A karburátor valamelyik membránja adta meg magát vagy dugulás. Felújítókészlet, takarítás,beállítás és jó lesz az.krasznai wrote:Hàt igen belül jo sok a barna szin:)
Ugy hogy kin szenvedés volt a sok pesti dugo ahogy àllandoan leàl a motor és probàlgatni kell ujra inditani ugy hogy ne fulladjon le![]()
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
- krasznai
- szerszámadogató
Köszi :D
Egyébként most jutott eszembe. Ma reggel tankoltam teli(a ruszkiknàl: Lukoil), lehet az is hogy vizes a benzin.
Majd ugyis kiderül amikor kiputszolom a karbit
Egyébként most jutott eszembe. Ma reggel tankoltam teli(a ruszkiknàl: Lukoil), lehet az is hogy vizes a benzin.
Majd ugyis kiderül amikor kiputszolom a karbit

'80 MK III 2.0L V6
- Tibi
- rengetegetirogatide
valószínűleg gyári csak én nem tudtam, hogy sötétbarnából pufi is van. Sajnos most, hogy tudom már nekem kell adnod ! ;)krasznai wrote:Hàt igen belül jo sok a barna szin:)

1980 Capri MK3
- krasznai
- szerszámadogató
Ja
. Majd csinàlunk egy sör ivo versenyt aki nyer az örökli majd a pufikat!! 
Külömben mindenkinek köszönöm a szivélyes fogadàst a forumra! Jo tudni hogy sok capris fanatikus még mindig tartja a fronttot az rosdàsodàs ellen

Külömben mindenkinek köszönöm a szivélyes fogadàst a forumra! Jo tudni hogy sok capris fanatikus még mindig tartja a fronttot az rosdàsodàs ellen

'80 MK III 2.0L V6
- proteus
- rengetegetirogatide
Ez nem pufi kárpit, bár létezett abból is barna. Ilyet inkább MkII-ben látni, hármasban elég ritka.Tibi wrote:valószínűleg gyári csak én nem tudtam, hogy sötétbarnából pufi is van. Sajnos most, hogy tudom már nekem kell adnod ! ;)krasznai wrote:Hàt igen belül jo sok a barna szin:)
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- proteus
- rengetegetirogatide
Álld a szavad, mert ilyen kárpitokért gyilkolni tudnék!krasznai wrote:Ja. Majd csinàlunk egy sör ivo versenyt aki nyer az örökli majd a pufikat!!
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
elég ha sok sört tudsz inni....proteus wrote:Álld a szavad, mert ilyen kárpitokért gyilkolni tudnék!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Hali! A tegnapi reggel nézegettem a fórumot,meglátta a m.társnőm,erre aztmondja-az utcánkban is van egy tök jó Capri,legalábbis ott szokott állni. -Pomázi a csaj. Bejön a szomszédéknak a gépkrasznai wrote:Ja. Majd csinàlunk egy sör ivo versenyt aki nyer az örökli majd a pufikat!!

Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.