Süni wrote:Új Focus RS féket tudok, de arra minimum 19-es felni kell... Vagy esetleg ST-ét is, arra elég a 17. 8)
Milyen fék van az rs-n? 17-re simán felmegy egy 300-as. Sőt hülye vagyok mert a 320 is felmegy. Valami képen láttam már 315 tárcsát 16-os felnivel caprin.
Süni wrote:Új Focus RS féket tudok, de arra minimum 19-es felni kell... Vagy esetleg ST-ét is, arra elég a 17. 8)
Milyen fék van az rs-n? 17-re simán felmegy egy 300-as. Sőt hülye vagyok mert a 320 is felmegy. Valami képen láttam már 315 tárcsát 16-os felnivel caprin.
ST : 320mm
RS : 335mm (28mm vastag)
Hát nem csak a kerék lenne hozzá drága, hanem a féknyereg is. Mondjuk nem igazán értem, miért kell egyre nagyobb rugózatlan tömeget felpakolni egy autóra. Lehet, hogy visszatér a laprugó?
Nitrobuster wrote:
Hát nem csak a kerék lenne hozzá drága, hanem a féknyereg is. Mondjuk nem igazán értem, miért kell egyre nagyobb rugózatlan tömeget felpakolni egy autóra. Lehet, hogy visszatér a laprugó?
Hát nem tudom. Volt kezemben 4 dugattyús Mercedes Brembo nyereg, 330-as féktárcsához való. Érzésre a Capri nyergének a fel volt a súlya....
Nitrobuster wrote:
Hát nem tudom. Volt kezemben 4 dugattyús Mercedes Brembo nyereg, 330-as féktárcsához való. Érzésre a Capri nyergének a fel volt a súlya....
Konkrétan nem a nyeregre gondoltam. Hanem a nagy tárcsa ill a nagy kerékre.
Natalie Driver Gabe wrote:hogy itt mennyi nyelvtan tanár van
De azért Pudva FŐFÉKHENGERE az téllleg ott van.
Nekem nemvolt ezért improvizáltunk és lám bejött.
Nem kicsit
Ha már nyelvtantanár ....
Legalább azt illene tudni , hogy a DIFFERENCE(különbség) szó két "F" bötűűűűvel írandó ....
ON
Natalie Driver Gabe wrote:hogy itt mennyi nyelvtan tanár van
De azért Pudva FŐFÉKHENGERE az téllleg ott van.
Nekem nemvolt ezért improvizáltunk és lám bejött.
Nem kicsit
Ha már nyelvtantanár ....
Legalább azt illene tudni , hogy a DIFFERENCE(különbség) szó két "F" bötűűűűvel írandó ....
ON
Tisztelt Hölgyek, Urak! Ez úton kérnék elnézést mindenkitől, akinek erre az évre ígértem fékolajtartályt, sajnos ez átcsúszik 2010-es esztendőre, az elmúlt 2 hónapban ugyanis nagyon be voltunk havazva, és egyszerűen nem fért bele az időmbe. Igyekszem minél előbb megcsinálni, és még egyszer bocsi!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
vasparipa wrote:Tisztelt Hölgyek, Urak! Ez úton kérnék elnézést mindenkitől, akinek erre az évre ígértem fékolajtartályt, sajnos ez átcsúszik 2010-es esztendőre, az elmúlt 2 hónapban ugyanis nagyon be voltunk havazva, és egyszerűen nem fért bele az időmbe. Igyekszem minél előbb megcsinálni, és még egyszer bocsi!
Részemről meg van bocsájtva! Csa k a 2010-et kellene kicsit pontosítani.
vasparipa wrote:Tisztelt Hölgyek, Urak! Ez úton kérnék elnézést mindenkitől, akinek erre az évre ígértem fékolajtartályt, sajnos ez átcsúszik 2010-es esztendőre, az elmúlt 2 hónapban ugyanis nagyon be voltunk havazva, és egyszerűen nem fért bele az időmbe. Igyekszem minél előbb megcsinálni, és még egyszer bocsi!
Részemről meg van bocsájtva! Csa k a 2010-et kellene kicsit pontosítani.
Pontosan 2010-ben! ( Igyexem január első felében összehozni, ...ha nem megy, akkor a második felében! punk-tum!)
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
Tisztelt Urak !
Segítségre lenne szükségem a fékem fejlesztésében.
Előre megfontolt szándékkal szereztem egy Sierra elektromos főfékhegert !!!
És szeretném szerves működö részévé tenni a caprimnak.
Viszont lövésem sincs miképpen kell bekötnöm, mert van rajta egy csomó láb s nem tom nekem melyikre is lenne szükségem .
tudom van aki már beszerelt ilyet.
Érdekelnének tapasztalatok.
És persze hogy mit hova kell bekötni.
Vagy ha esetleg van valaki aki rendelkezik róla valamilyen szakirodalommal ?