asszem utálom a karbikat

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
ha kap bengát megy mint gép, leforog 7000 is ora szerint. ha öntözgetem folyamatosan vagy fujom hidegindítóval képes sokáig is müködni, ám önmagától nem indul el sajna, ezért lenne jó egy tuti karbival kipróbálni, mert már leeszi az idegeimet.... 8)Süni wrote:Nincs eltömődve a kipuff? Hasonló jelenséget produkál az is.
eladó vagy kölcsönbe szerezhető?szszaby wrote:Nekem van egy torkos karbim amik tökéletesen működnek. Az essexé meg valami rönó féle. Az essex az ugye két lityós a rönó meg nagy volt az 1,3-ra.
azzal nehéz lesz a hivatalos vizsga nekem.... meg valószínüleg nem értünk hozzá, nem tudjuk megjavítani, és ebből az utálat, nem azért mert olyan rosszak lennének....stpetya wrote:Nem túl építő jellegű hozzászólás,de nekem is forog már a gyomrom a karbiktól :x
Efi-t neki!
Ugyanezek történtek nálam,ugyanúgy nem történik további hiába állítgatok mindentBogyo28 wrote:megszakító, kondi , rotor és osztofedél csere, gyujtás már van. az auto továbbra sem indul, de amint valami benzin szerü éri a torkot (öntök bele, vagy a sima 1 torkunál full gázra a gyorsító spriccel a torokba) rögtön beröffen addig amig a torokban van nyál, aztán semmi.
Az essex csak kölcsönbe, a másik eladó vagy elcserélhető.Bogyo28 wrote:eladó vagy kölcsönbe szerezhető?szszaby wrote:Nekem van egy torkos karbim amik tökéletesen működnek. Az essexé meg valami rönó féle. Az essex az ugye két lityós a rönó meg nagy volt az 1,3-ra.
hát fönök ez egyszerü mint a faék, nem sok vákumcső van rajta. nagyjából csak a fékhez meg a gyujtáshoz megy, de azért majd megnézem. ha nem boldogulok szivesen látlakNitrobuster wrote:Főnök nem lehet, hogy eldurrant valami vákumcső? Mert ha 100 pucolás után sem indul magától lehet,hogy fals-ot kap valahol. Alapjárat van, vagy nincs?
Ha gondolod és nem haladsz vele akkor egyszer átszaladok segíteni. Csak sajnos most még betegszabin vagyok.
ha az a másik jól müködö, akkor megvenném/cserélném. mi az ára vagy mi kellene helyette? felmegy a sima 1 torku helyére?szszaby wrote:Az essex csak kölcsönbe, a másik eladó vagy elcserélhető.Bogyo28 wrote:eladó vagy kölcsönbe szerezhető?szszaby wrote:Nekem van egy torkos karbim amik tökéletesen működnek. Az essexé meg valami rönó féle. Az essex az ugye két lityós a rönó meg nagy volt az 1,3-ra.