Csak ezt nem kötik mindig az orrunkra.

Én az AIN -hez mentem át éves 9000-ért.
Mondjuk én az uccsó pillanatban.
De én ki is csengettem a lét amit elkértek.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Bogyo28 wrote:Jövőre 2 biztosító közül lehet választani, különböző tarifák mellett:
ha valaki marad az eddigi Allianz-nál:
1151 - 1500 ccm: 10320 Ft/év
1501 - 2000 ccm: 14520 Ft/év
2001 - 3000 ccm: 18960 Ft/év
a másik biztosító a Generáli, az ö díjai:
1151 - 1500 ccm: 6480 Ft/év
1501 - 2000 ccm: 9360 Ft/év
2001 - 3000 ccm: 14400 Ft/év
Pontosan ennyi van a csekken mint az ajánlatban. Valamit biztos elnéztél.Töcs wrote:Nekem is megjött a Generalitól TWK közremüködésével gondolom. Nem biztos amúgy hogy megérte a váltás. Az ajánlatban kisebb árat említettek mint ami a csekken van.
Lehet csengetni...
Nekünk tegnap jött meg mindkettőre.German Capri wrote:Vár még valaki csekket Generalitól,vagy csak nekem nem hozzák?
Köszi!akkor talán még van remény,kezd elegem lenni belőlük!!!DavidMolnar wrote:Nekünk tegnap jött meg mindkettőre.German Capri wrote:Vár még valaki csekket Generalitól,vagy csak nekem nem hozzák?
Nekem sem küldték még...German Capri wrote:Vár még valaki csekket Generalitól,vagy csak nekem nem hozzák?
Akkor nálad is belopták magukat a szívedbe!!!!!!!Dartonit wrote:Nekem sem küldték még...German Capri wrote:Vár még valaki csekket Generalitól,vagy csak nekem nem hozzák?
Nálam az a gáz, hogy amíg nincs csekkvég, addig nem kapok benzintámogatást. A januárit már buktam.
Gondolhatod....German Capri wrote:Akkor nálad is belopták magukat a szívedbe!!!!!!!
Adását nyugtáztuk!KöszönjükPudva wrote:jelentem az Allianzos csekk + kötvény megérkezett, már csak be kell fizetni!