"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát,hneam a szót eszgébéen."
Ez igaz.
Én megtartom a nevet akitől idézek, így jobb.
Na szép azt még Ti basztattok a helyes írással amikor igy is olvasható
Az én voltam tegnap és mert nem össze keverted a betüket, hanem hiányoztak betük
Ha éjszaka vezettek és azt tapasztaljátok, hogy tojásokat dobnak a szélvédőtökre..NE!!! indítsátok el az ablaktörlő-lapátokat és ne is spricceljetek vizet a szélvédőre;
a tojások ha a vízzel összekeverednek tejes állagúvá válnak és abszolút semmit nem fogtok látni,
így kényszerítve lesztek megállni az út szélen, és egy kvalifikált lopás áldozataivá válhattok!
Ez a kissebségi lopástechnika legújabb változata. Terjesszétek a lehető legszélesebb körben!
SONI wrote:
Ha éjszaka vezettek és azt tapasztaljátok, hogy tojásokat dobnak a szélvédőtökre..NE!!! indítsátok el az ablaktörlő-lapátokat és ne is spricceljetek vizet a szélvédőre;
a tojások ha a vízzel összekeverednek tejes állagúvá válnak és abszolút semmit nem fogtok látni,
így kényszerítve lesztek megállni az út szélen, és egy kvalifikált lopás áldozataivá válhattok!
Ez a kissebségi lopástechnika legújabb változata. Terjesszétek a lehető legszélesebb körben!