A helyesírási hibákkal egyet értek, de a képek és az alkotások javítják a tendenciát.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Nekem is betöltődik. Jó munka gratulálok ! Hibákat tényleg illene javítani, ez nem vicces vagy mókás hanem röhejes.Smt wrote:Próbáld meg többször, nekem bejöttek a képek.
![]()
A helyesírási hibákkal egyet értek, de a képek és az alkotások javítják a tendenciát.
Nekem azért szúrta nagyon a szemem mert nem csak sima csevegés folyt hanem a honlapon reklámozod a munkád -> talán így komolyabban veszik a dolgaid. Egyébként jó lesz a talicska !Smt wrote:Utólagos elnézést a helyesírási hibákért, nagyrészt javításra került az oldal.
OFF:Franky wrote:Hááát kár lenne épp most feladnod.Már nincs visszaút.Vagy akkor kellett volna eladnod mikor még bele sem kezdtél.Már így amennyiben van nem tudsz mit csinálni be kell fejezni!!:-)De egy dolog vígasztaljon.Ha 5 évbe is tellik akkor is különleges és szép verda lesz és amikor az első útjára mész vele akkor majd azt mondod,hogy megérte várni:-)
és az miért baj? lehet hogy már nem is magyarul kell majd beszéljenek, a nagy globalizáció hoz majd valami közös egyetemes nyelvet (ami szerintem nem lenne hátrány). DE! ez itt egy autos forum, nem nyelvtani!tomtom wrote:mert a gyereketek majd úgy beszéli a magyart, ahogy ti!