Szerintem van egy-két olyan "Moking" ami nem is igazán az...Ezt inkább " Jó Moking" -nak nevezném.Gondolok itt tomtom fogaskerekére...meg van még sok ilyen..Krisz szervós átalakításai, Bogyó és Sunya -féle fék és elektronikai átalakítások stb..stb.. Ennek javasolnék egy topicot "Jó Moking" címmel, és ide össze lehetne gyűjteni ezeket a fabrikálásokat 'vagymit..
holecz wrote:Szerintem van egy-két olyan "Moking" ami nem is igazán az...Ezt inkább " Jó Moking" -nak nevezném.Gondolok itt tomtom fogaskerekére...meg van még sok ilyen..Krisz szervós átalakításai, Bogyó és Sunya -féle fék és elektronikai átalakítások stb..stb.. Ennek javasolnék egy topicot "Jó Moking" címmel, és ide össze lehetne gyűjteni ezeket a fabrikálásokat 'vagymit..
Szerintetek??
ott van rá az egész DIY topik, több címre bontva...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Mók nem Mók , de gondoltam megosztom.
Amikor motort cseréltünk papiéknál indító motort is kellet cserélni , csak mivel nekem kicsit más a ledkerekem mint a többi ezért az indítómotor fogaskereke nem érte el a lendkereket s nem lehetett beindítani a drága V6 ot
Ezért fogtunk egy V indítómotort és a felfogató füleit bevágtuk hogy el lehessen tolni a lendkerék irányába.
kicsit tovább tartott a megfelelő pozíció megtalálása de attól még tökéletesen végzi a dolgát.
Azóta adamnál is alkalmazva lett a "levédetlen" technológia.
S nálam is ez van még hadrendben.
M.társam reggel mesélte hogy a Zsigulátor karbijában kilukadt az úszó-belefolyt a benzin,egyszerű és kézenfekvő megoldás:gyerek kinder surprise-ából csináltak új úszót egy kis műgyantával és működik,sajna képet nem csináltak,de azé..