Üvegszálas elemek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- driver
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- ClassicFord klubtag?: Igen
üvegszálas elemek
Én a SUHE pupomat szivesen felajánlom donornak. :D
- driver
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
üvegszálas elemek
Szerintem a kicsi,egy piros szinü motorháztetőből szedtem ki.Valoszinű hogy nálad is megfordult.
megmondom a frankot:
en tanultam szerelni, fejlodok, amikor kell.... elegem lett a lakatosokbol is, nagy turelemmel, de mivel hegeszteni tudok, en lakatolok inkabb.
villamossag huzos, alig ertem, de szarok ra, az egyetlen dolog amim van a kocsira, az az ido. es most igy van ez a muanyagozassal is. haverom ert hozza, figyeltem ra, tudom mihez mi kell, meg fogom probalni hamarosan. sajat szakallamra, sajat automra, sajat kezemmel.
ha nem sikerul, kidobom es kezdem ujra, ez mar a STAGE 2 ugyis:)
en tanultam szerelni, fejlodok, amikor kell.... elegem lett a lakatosokbol is, nagy turelemmel, de mivel hegeszteni tudok, en lakatolok inkabb.
villamossag huzos, alig ertem, de szarok ra, az egyetlen dolog amim van a kocsira, az az ido. es most igy van ez a muanyagozassal is. haverom ert hozza, figyeltem ra, tudom mihez mi kell, meg fogom probalni hamarosan. sajat szakallamra, sajat automra, sajat kezemmel.
:DCAPRI-3 wrote:megmondom a frankot:
az biztos hogy ez a legjobb megoldás, mindent magadnak csinálni. De sokunknak nincs erre lehetősége... kiváncsi vagyok mi sül ki ezekből a projektekből!
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Bogyo28
- Überführer
Nem tudom érdekel e valakit, de hátha...
Van nekem a motor alatt elöl alulról felcsavarozva egy porvédő üvegszálas müanyag. az autó elejétöl egész a bölcsőig beborítja a kocsi alját, igy nem megy be alulról a motortérbe a mocsok. Most nekem szét van szedve a verda, ezért ha kell valakinek ilyen és le tudja műanyagossal másoltatni, az szoljon, szivesen odaadom. Akit én tudok műanyagos az most nem tudja bevállalni, és kb 2 hét és kell már nekem is.
Van nekem a motor alatt elöl alulról felcsavarozva egy porvédő üvegszálas müanyag. az autó elejétöl egész a bölcsőig beborítja a kocsi alját, igy nem megy be alulról a motortérbe a mocsok. Most nekem szét van szedve a verda, ezért ha kell valakinek ilyen és le tudja műanyagossal másoltatni, az szoljon, szivesen odaadom. Akit én tudok műanyagos az most nem tudja bevállalni, és kb 2 hét és kell már nekem is.
- gigford
- egyedülisszerelhet
Engem erdekelne, hany kilo lett? Itt 5 kilosat tudnak csinalni, a gyari 18kilos helyett.Gabooca wrote:Hosszas alkotómunka után hétvégére elkészül az üvegszálas géptetőm.![]()
Akit érdekel, remélem még a Ford-tali elött tudok képeket felrakni a fórumra, de élőben vasárnap a Camponánál megnézheti (sajna nem a kocsimon).