Hali! A lakatolás folyamatáról tennél fel majd képeket? Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, tavasszal lesz szétszedve meg kilakatolva és nekem is ugyanez a hely a leg trébb. :(szszaby wrote: Látnád most levettem a sárvédőt a jobb elsö oszlop és a küszöb olyan volt mint a szita de már alakul majd reményeim szerint tavasszal megkapja az új színt és akkor rakok fel róla képet
bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Kola
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- ClassicFord klubtag?: Igen
- szszaby
- rengetegetirogatide
a jobb oldala már majdnem kész már csak a sárvédő van hátraKola wrote:Hali! A lakatolás folyamatáról tennél fel majd képeket? Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, tavasszal lesz szétszedve meg kilakatolva és nekem is ugyanez a hely a leg trébb. :(szszaby wrote: Látnád most levettem a sárvédőt a jobb elsö oszlop és a küszöb olyan volt mint a szita de már alakul majd reményeim szerint tavasszal megkapja az új színt és akkor rakok fel róla képet

a toronyfurat még nincs kivágva de hamarosan az is meglesz
azt a fityegő alvázszámot is meg kellene még valahogy ragasztani
Ford Capri MkI Essex
- FehérCapri Sanca
- márokosanistudnézni
- Blant
- nagyonsokatirogat
Re: Bemutatkozás
És képet láthatunk a vasról?Kifa wrote:Sziaszto a Kifa néven jelentkeztem be. Egy MKII 3,0 V6-om van 1éve vettem egész jó állapotban. Kisseb karosszéria munkák vannak rajta, sojnos időm elég kevés van rá de egyszer biztos elkészül.
szszaby! Szépen készül az autó!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
-
- kopasz
bemutatkozás
Sziasztok. Ádámnak hívnak, és szombati napon én is megvettem életem első Capriját. Már elég régóta gondolkoztam a dolgon, és nem bántam meg. Már túlestünk a megismerkedésen is. Elvittem egy-két próbakörre, és úgy érzem megkedveltük egymást :) . Az autó egy kétliteres sor négyes motorral, hengerenkénti leömléssel, és egy ötgangos váltóval fut. A felújítást hamarosan megkezdjük. Néhány találkozón egyébiránt már jártam Bence (streetracer21) nevű jóbarátommal.
Minden jót
Ádám (Lant)
U.i.: képeket hamarosan teszek fel[/url]
Minden jót
Ádám (Lant)
U.i.: képeket hamarosan teszek fel[/url]
Két Caprival szebb az élet,
vegyél egyet te is, kérlek!!
Beigli Capri Team
Ford Capri MKIII 2.1
vegyél egyet te is, kérlek!!
Beigli Capri Team
Ford Capri MKIII 2.1
- Blant
- nagyonsokatirogat
Sziasztok!
Én is szeretnék újra bemutatkozni.
Mikor elkezdtem itt fórumozgatni és még nem volt Caprim se, már akkor is kissé elavult volt a nevem (főleg a 21).
Ezt azóta többen meg is mosolyogták (az újat is lehet majd).
Talán mégsem szánom rá magam a nick cserére, ha nem kerül Ádám barátom tulajdonába végre egy Capri. Mivel ez csak megtörtént úgy döntöttünk, hogy szervezett keretek közé kell szorítanunk a közös Caprizást.
Így lettünk hát Lant és Blant, azaz a "Beigli Capri Team" mindenki, de főleg a saját naaagy örömünkre. Tegnap a megalakulás alkalmából igencsak
és nem kicsit
Mindenkinek minden jót
Üdv
Továbbra is Bence, aki immáron Blant
Én is szeretnék újra bemutatkozni.
Mikor elkezdtem itt fórumozgatni és még nem volt Caprim se, már akkor is kissé elavult volt a nevem (főleg a 21).
Ezt azóta többen meg is mosolyogták (az újat is lehet majd).
Talán mégsem szánom rá magam a nick cserére, ha nem kerül Ádám barátom tulajdonába végre egy Capri. Mivel ez csak megtörtént úgy döntöttünk, hogy szervezett keretek közé kell szorítanunk a közös Caprizást.
Így lettünk hát Lant és Blant, azaz a "Beigli Capri Team" mindenki, de főleg a saját naaagy örömünkre. Tegnap a megalakulás alkalmából igencsak

Mindenkinek minden jót
Üdv
Továbbra is Bence, aki immáron Blant

NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- Blant
- nagyonsokatirogat
Óhh Pádre...
Tisztelet és köszönet szorgalmas adminkodásodért!
Én Gizmónak írtam, mert ha jól tudom ő is site admin és éppp az ő mailcíme volt kéznél
, de nagyon köszönöm Neked! Mer az eredmény a lényeg!
Gizmó neked is köszönöm!
További kedveset szépet mindNkinek
Tisztelet és köszönet szorgalmas adminkodásodért!

Gizmó neked is köszönöm!
További kedveset szépet mindNkinek

NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ