Na széééép....FehérCapri Sanca wrote:Tegnap este egy barátomtól jöttünk hazafelé. mögöttem zsaru, Mondeo, lemeszel. Normálisan mentem, semmi extra, tudom, hogy így dec. 26.-án erősen vadásznak a piaszagra arendőrök, így mondom, nem nyomom, nem koskáztatok, de a fene egye meg - hát kurvajó a szemük...
17.-én lejárt a vizsgám. Matricából észrevették. Villogás, villanás, leállok. Kiszállok és átadom nekik a papírokat. Amíg az egyik azokkal volt elfoglalva, a másik nagyon elkezdte körbevizslatni a kocsit...
- Tudja, hogy lejárt a forgalmija?
- Igen.
- Tudja, hogy el kell vennünk? Adok egy útvonalengedélyt és azzal hazamehet, de aztán annyi.
Agyam be, fejgörcs ezerrel, ki kell találnom valamit. Már régebben is tapasztaltam, hogy Citchicame-m saját magával szokta kihúzni magát a szarból, ergo tereltem a szót a Clubbra, arra, hogy az elnök fogja vizsgáztatni ( :DDDDD ), meg most karácsonyozik, de január első hetében már van időpont, meg ilyenek..
Ez minimum egy sör. Főleg hogy január első hetében külföldön leszek, tehát igy sokkal többe kerül majd a vizsgáztatás

Giovanni Gatto