Ahogy elnézem csak a rugó van megcsapágyazva a torony maradt a gumi, de már ez is elég, hogy kiküszöbölje a kormányzáskor a rugó tekeredését.
Mié a toronycsapágy?
Hát itt valahogy fényképem nincs (de még mindig benne van az autómba) a lenyeg hogy a hátsó stab szilentet azt a gumis vackot kiváltottam az alábbi csapágyall
szszaby wrote:Ahogy elnézem csak a rugó van megcsapágyazva a torony maradt a gumi, de már ez is elég, hogy kiküszöbölje a kormányzáskor a rugó tekeredését.
Mié a toronycsapágy?
A gyári gumi az csak összefelé rugózik tekeredni pedig nem tekeredik..
Igy elértem hogy a irtó könnyen lehet kormányozni csak nem tekeredik vissza a kormány olyan intenzíven...
szszaby wrote:Ahogy elnézem csak a rugó van megcsapágyazva a torony maradt a gumi, de már ez is elég, hogy kiküszöbölje a kormányzáskor a rugó tekeredését.
Mié a toronycsapágy?
Igy elértem hogy a irtó könnyen lehet kormányozni csak nem tekeredik vissza a kormány olyan intenzíven...
Szerintem Szabi azt kérdezte hogy mié (milyen autóból van) a toronycsapágy, nem azt hogy miért kell. Ha jól emlékszem az ami nekem van benn a scorpió felsö gumis cucc, alatta egy távtartó és opel toronycsapágy, ami külső méretre ugyanakkora mint a scorpioé, csak a belső furat nagyobb. talán astra, Süni szerezte be méret alapján
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Mié a toronycsapágy?
Szerintem Szabi azt kérdezte hogy mié (milyen autóból van) a toronycsapágy, nem azt hogy miért kell. Ha jól emlékszem az ami nekem van benn a scorpió felsö gumis cucc, alatta egy távtartó és opel toronycsapágy, ami külső méretre ugyanakkora mint a scorpioé, csak a belső furat nagyobb. talán astra, Süni szerezte be méret alapján