Blant wrote:No akkor... A műhelybe beállok egy astrával hátsó komplett fékcserére.. Leveszem a kereket... Atom rá van rohadva a dob. Keresem a gumikalapácsot... Szarf***szú bérlőtársam nem eltörte majdnem tőben a nyelet? no sebaj... elő a szigszallagott ferde átlós törés szépen összeilleszt. kb fél tekercs ráteker... Nagyon szigorú Simán levertem vele a 2 dobot, pedig a bal oldalit konkrétan 15 percig ütöttem szusszanásnyi szünetekkel
nem hiába taníttatunk drága pénzen a főiskolán.....
Azért gumikalapácsal verni fékdobot az enyhe mazohizmus. 2kilósal neki azt jónapot
Ezek szerint már Te is csináltál ilyent!!!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
Tegnap erősen mókoltam. Haver opelje erősen kopogott. Hajtókarcsapágy megfordult benne és közben teljesen elkopott. A főtengelycsap és a hajtókar viszonylag túlélte a dolgot. Mondom semmi gond új csapágy bele és mehet tovább, tökéletes nem lesz de jobb lesz mint most. Beraktam a három éppen maradt helyére az új csapágyat semmi gond, aztán jött a hibás szakasz. Berakom a helyére a csapágyakat és a hajtókar két fele nem ér össze, mondom itt valami bibi van. Kiderült, hogy a kinyalt csapágy miatt oválisra verte a hatókar alsó furatát úgy, hogy nem kikoptatta hanem főggőleges irányban megnőtt az osztás irányában meg csökkent az eredeti furat méret. Magyarán tojás alakú. Cserélni kellett volna a hajtókart vagy felújítani, de erre nem akartak költeni. Na ezek után ezt az ovalitást a csapágy hátuljából leszedett apró anyagmennyiséggel megközelítőleg próbáltam kerek csapágy furatot előállítani. Biztos, hogy nem tökéletes, de sokkal jobb lett mint volt és szépen duruzsol a motor, nincs az a kalapálós, kerregős hangja.
Nekem a JE kerék nem jött le, pedig az volt utoljára cserélve. Sajnos elbaxtam a dolgot, mert nem ragadtam le a problémánál haladtam tovább, szívósor le stb.
Volt olajozás, kocogtatás, ütés, pajszerolás, ipari csapágy lehúzó bevetés, ráolvasás, ima, minden eredmény nélkül, sajna az autó nem volt talpon már, mikor kaptam a tuti tippet, hogy laza kerékanyákkal kéne megrángatni, fékezni.
Maradt barátunk, a flex:
DavidMolnar wrote:Nekem a JE kerék nem jött le, pedig az volt utoljára cserélve. Sajnos elbaxtam a dolgot, mert nem ragadtam le a problémánál haladtam tovább, szívósor le stb.
Volt olajozás, kocogtatás, ütés, pajszerolás, ipari csapágy lehúzó bevetés, ráolvasás, ima, minden eredmény nélkül, sajna az autó nem volt talpon már, mikor kaptam a tuti tippet, hogy laza kerékanyákkal kéne megrángatni, fékezni.
Maradt barátunk, a flex:
2010-10-03 08.33.23.jpg
Ez igen fiam!
Csillagos ötöst viszont csak akkor kapsz rá, ha burkolat-és fogantyú nélküli flexel csináltad,s természetesen min. 2mérettel nagyobb csiszolókoronggal!!!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!