Nekem először nem jött ki semmi. odaadtam a Sárkánynak, ő már rutinos volt, nem tudta hogy minek kell kijönnie. teljesen közel tette az arcát a kijelzőhöz, és ugy kezdte el távolítani a fejét, és egyszer csak mondja hogy 3d-s ford logo. én vagy 5 percet küzdöttem vele, mert nekem szemüvegben mindig ahogy távolodtam a kijelzőtől, ráfokuszált a szemem az apró részletekre, és nem jött ki a kép. de amint sikerült homályban tartani a szemem, tulajdonképpen a kép elé foukszált a szemem, egyszercsak megláttam benne a logot. de bezsibbasztja a fejem rendesen
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:Nekem először nem jött ki semmi. odaadtam a Sárkánynak, ő már rutinos volt, nem tudta hogy minek kell kijönnie. teljesen közel tette az arcát a kijelzőhöz, és ugy kezdte el távolítani a fejét, és egyszer csak mondja hogy 3d-s ford logo. én vagy 5 percet küzdöttem vele, mert nekem szemüvegben mindig ahogy távolodtam a kijelzőtől, ráfokuszált a szemem az apró részletekre, és nem jött ki a kép. de amint sikerült homályban tartani a szemem, tulajdonképpen a kép elé foukszált a szemem, egyszercsak megláttam benne a logot. de bezsibbasztja a fejem rendesen
Amikor már szinte meg tudtam volna nyalni a monitort olyan közelről néztem, nekem is rögtön kijött.
Bogyo28 wrote:Nekem először nem jött ki semmi. odaadtam a Sárkánynak, ő már rutinos volt, nem tudta hogy minek kell kijönnie. teljesen közel tette az arcát a kijelzőhöz, és ugy kezdte el távolítani a fejét, és egyszer csak mondja hogy 3d-s ford logo. én vagy 5 percet küzdöttem vele, mert nekem szemüvegben mindig ahogy távolodtam a kijelzőtől, ráfokuszált a szemem az apró részletekre, és nem jött ki a kép. de amint sikerült homályban tartani a szemem, tulajdonképpen a kép elé foukszált a szemem, egyszercsak megláttam benne a logot. de bezsibbasztja a fejem rendesen
Ilyenkor kapcsold ki az autofókuszt
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!