Gáborka wrote:a gomb marad csak a zöld festék távozik majd valahogy
Gáborka lehet, hogy Te még nem tudod, de a Független Szakmai Technológiai, és Kutatási Fejlesztési Alkotmányozó Főfelügyelet-től irgum-burgum lesz, ha egy határozott 1-inches ütéssel le nem karatéjozod onnat azt a BKV kapcsolót!!! Mert visszük osztan a flexet, oszt lesz nemulass!!!
Hát Kedves Márkatársaim
Érdekes problémába ütköztem :
A kocsim állítólag 1.5 V4-es ezzel nem is volna problémám(igazi erőgép)
a gond csak az ,hogy semmilyen irodalmat nem lelek hozzá sehol (ebay-n nézegettem de ott sincs)
valami javaslat?
Gáborka wrote:Hát Kedves Márkatársaim
Érdekes problémába ütköztem :
A kocsim állítólag 1.5 V4-es ezzel nem is volna problémám(igazi erőgép)
a gond csak az ,hogy semmilyen irodalmat nem lelek hozzá sehol (ebay-n nézegettem de ott sincs)
valami javaslat?
igázóból csak molyoltam volna valami művet róla ...a vaterás kollégával beszéltem már rég Ő nem tudott hozzá semmit ...mert ugyebár léteznek " csináld magad " könyvek ahol konkrét típusonként leírják ,hogy pl hol van a vákum csövem vége,fék felújítás + ilyenek...megnéztem volna ,hogy az 1.5 motorom hány lovacska meg ilyesmi( a szlovák Capri klub oldaláról letöltöttem valamit ,legalább az 1km-nyi vízcsövet már tudom ,hogy kell majd felraknom )
Gáborka wrote: igázóból csak molyoltam volna valami művet róla ...a vaterás kollégával beszéltem már rég Ő nem tudott hozzá semmit ...mert ugyebár léteznek " csináld magad " könyvek ahol konkrét típusonként leírják ,hogy pl hol van a vákum csövem vége,fék felújítás + ilyenek...
Ha a v4 mociról akarsz könyvet, érdemesebb mk1 transit haynes és consul haynes könyvet venni, abban benne van minden. de ha csak belenézni akarsz, gyere át és nézd meg...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Nem akarok kötözködni, de neki ezek közül egyik se jó. Az elsőt nem látom pontosan de ott nem jók a cm3-ik, a másik kettő meg essex V4.
azért van ott a végén hogy pl.! van jópár v4-es könyv is corsair, consul stb modellek alatt is, nekem pl egy consulos és egy transitos van amiben a kölni v4 van benne. de az a tapasztalat, hogy egy könyv sosem tartalmaz mindent, mert pl mindegyikben csak 1-2 tipusu váltó vagy karbi szerepel. sok olyan van, hogy az essex-es könyvben van benne az a karbi ami az én v4-esemen van stb, vagy pl transitos könyvben volt olyan karbi ami a caprin volt rajta. a váltók miatt is kellett több könyv. turkálni kell. az meg hogy a ccm nem stimmel, az tök mindegy, a vizcsövek és egyebek bekötéséhez mindegy hogy 1.5 vagy 1.7. de szimpla logika alapján könyv nélkül is beköthetők a vízcsövek és a vákumok...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4