Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
???? Nem értem milyen gázcsőröl van szó.????Bogyo28 wrote:de ugye nem a gázcsöből készült verziót rakjátok a kocsi alá? az elég vékonyka...
id. Fefe adott mintát abból amit először csináltatott menetes részt. az elég vékonyka volt, belülről látszott a menet belső fele, ahogy rávágták a menetet. az hegesztett falu csőből volt, ezért gondoltam hogy gázcső. annál nem lennék biztos benne hogy bírja majd a strapát. mi is néztünk Tibi úrral csövet, hogy miből lehetne legyártani, mert az eredeti amiről ez is másolva lett, ott meg a gyürűk alu-ból voltak, az sem túl jó szerintem. szóval a kérdés lényege az lenne, hogy lett egyártva vastagabb falu cuccból menetes rész, vagy hogy a vékony bírja e a kiképzést?FEFE wrote:???? Nem értem milyen gázcsőröl van szó.????Bogyo28 wrote:de ugye nem a gázcsöből készült verziót rakjátok a kocsi alá? az elég vékonyka...
A másoltból lett. Bőven jó lesz az. Ha meg nem széthullik és lesz erősebb.Bogyo28 wrote:id. Fefe adott mintát abból amit először csináltatott menetes részt. az elég vékonyka volt, belülről látszott a menet belső fele, ahogy rávágták a menetet. az hegesztett falu csőből volt, ezért gondoltam hogy gázcső. annál nem lennék biztos benne hogy bírja majd a strapát. mi is néztünk Tibi úrral csövet, hogy miből lehetne legyártani, mert az eredeti amiről ez is másolva lett, ott meg a gyürűk alu-ból voltak, az sem túl jó szerintem. szóval a kérdés lényege az lenne, hogy lett egyártva vastagabb falu cuccból menetes rész, vagy hogy a vékony bírja e a kiképzést?FEFE wrote:???? Nem értem milyen gázcsőröl van szó.????Bogyo28 wrote:de ugye nem a gázcsöből készült verziót rakjátok a kocsi alá? az elég vékonyka...
Futóműnél egy leszarom ha széthullik azért erős felelőtlenség nem ?FEFE wrote:A másoltból lett. Bőven jó lesz az. Ha meg nem széthullik és lesz erősebb.
Bogyo28 wrote:id. Fefe adott mintát abból amit először csináltatott menetes részt. az elég vékonyka volt, belülről látszott a menet belső fele, ahogy rávágták a menetet. az hegesztett falu csőből volt, ezért gondoltam hogy gázcső. annál nem lennék biztos benne hogy bírja majd a strapát. mi is néztünk Tibi úrral csövet, hogy miből lehetne legyártani, mert az eredeti amiről ez is másolva lett, ott meg a gyürűk alu-ból voltak, az sem túl jó szerintem. szóval a kérdés lényege az lenne, hogy lett egyártva vastagabb falu cuccból menetes rész, vagy hogy a vékony bírja e a kiképzést?FEFE wrote:???? Nem értem milyen gázcsőröl van szó.????Bogyo28 wrote:de ugye nem a gázcsöből készült verziót rakjátok a kocsi alá? az elég vékonyka...
Ne legyetek már ilyenek. Nem fog széthullani. Az eredeti is ugyan ilyen gagyi és csomó német így használja.Tibi wrote:Futóműnél egy leszarom ha széthullik azért erős felelőtlenség nem ?FEFE wrote:A másoltból lett. Bőven jó lesz az. Ha meg nem széthullik és lesz erősebb.
azért ott vastagabb a fal. de szerintem nálatok is vastagabb lesz, mert azért az öreged is ezt mondta, meg hát csak félti a fiát is. mert ugye ha lezsakad a futómű, és nem egy szép nyílt terepen vagy, és jön egy fa pl, az gáz...FEFE wrote:Ne legyetek már ilyenek. Nem fog széthullani. Az eredeti is ugyan ilyen gagyi és csomó német így használja.Tibi wrote:Futóműnél egy leszarom ha széthullik azért erős felelőtlenség nem ?FEFE wrote:A másoltból lett. Bőven jó lesz az. Ha meg nem széthullik és lesz erősebb.
Egyébként ahogy néztük pont az olyan vékony amit te elvittél. De így lesz felrakva hétvégén a vasra.Bogyo28 wrote: azért ott vastagabb a fal. de szerintem nálatok is vastagabb lesz, mert azért az öreged is ezt mondta, meg hát csak félti a fiát is. mert ugye ha lezsakad a futómű, és nem egy szép nyílt terepen vagy, és jön egy fa pl, az gáz...
tudom hogy az a vékony amit mintának kaptam, azért kérdeztem hogy az eredetit raktátok e fel. közben beszéltem már öregeddel, hogy milyet is kellene másolni, mert valami jobban használhatót kellene összehozni mint amit kintről lehet venni (abban a gyürü tünik gyengének, meg a vas cuccokat le kellene kadmiumoztatni, hogy fél év állás után ne rozsdáljon össze a gyürü és a menetes rész, valamint öreged mérései szerint hosszabb menetes rész kellene hogy egyaránt jó legyen a rövidített és a normál gátlóhoz).FEFE wrote:Egyébként ahogy néztük pont az olyan vékony amit te elvittél. De így lesz felrakva hétvégén a vasra.