Hmmm.... a pupi az régi ahoz semmit se kapsz. A kocka az igazi ahoz való kell. A négyütemű meg öszvér az nem varesz.
én anno egyszer vettem valami skoda szerüt, legalábbis a boltban azt mondták azé. méretre szinte 1-1 volt a caprihoz. csak sajnos a v6-ot nem birta kb csak 2 hónapig, aztán szétszakadt. nem tudom a wareszé milyen erős, de ha valakinél már régebben szolgál ilyen akkor kiváncsi lenék rá, mert az ifa fülketartó egyre nehezebben szerezhető be...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:
én anno egyszer vettem valami skoda szerüt, legalábbis a boltban azt mondták azé. méretre szinte 1-1 volt a caprihoz. csak sajnos a v6-ot nem birta kb csak 2 hónapig, aztán szétszakadt. nem tudom a wareszé milyen erős, de ha valakinél már régebben szolgál ilyen akkor kiváncsi lenék rá, mert az ifa fülketartó egyre nehezebben szerezhető be...
Annak idején én is skoda motortartóval raktam össze a pintácsot de fél év után cserélnem kellet.
Viszont ha valaki szeretne IFA bakot ,akkor szóljon mert itt nálunk még van polcon OT-s.
Nekem az van a v-6 alatt, s jól szolgál.
Csaka azt fe feledjük hogy kicsit kell hozzá reszelni.
Tiszteletem az Uraknak!
Autószerelő tudásom meglehetősen hiányos...a szívósor alatt kicserélném a tömítést mivel egytorkú karbisat kapott (szükségmegoldás..),visszaszerelésnél a szívósort nyomatékkulccsal kell meghúzni (ha igen mik a paraméterek) vagy simán is megoldható a dolog?