bemutatkozások

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Peti
egyedülisszerelhet
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by Peti »

Gondoltam, hogy így lehet.
Mentségemre szóljon, hogy azóta csak 2.8-asokkal foglalkoztam, és sosem építgettem ösznye-meg visznya... Na nem mintha ezzel gond lenne, félre ne értsd, sőtt így derülhet fény ilyen dolgokra! :wink:
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
capriferi
csúcsnigger

Re: bemutatkozás

Post by capriferi »

Nem vagyok egy könnyen rémülős tipus,és csípem a hozzám hasonló "lökött" fazonokat. Miből lehet megállapítani a motor köbcentijét akkor,ha semmi sem biztos? Tudtok nekem valamit tanácsolni papírgondok megoldására a MÉH telepen kívül? Gondolom nem csak én járok ilyen topánkában közületek. Ha valakit érdekel,van egy pár jó korabeli reklám filmem , meg kb. 12 német és angol nyelvű könyvem csak caprikról. ez jól jön tipus és motor meghatározási kérdéseknél. Ezek segítségével már hibátlanul tudok fejben autót építeni,most már csak a gyakorlat rögös ösvényére kellene rálépnem. Köszi,hogy befogadtok magatok közé. Üdv mindenkinek. nézzétek el ha valamit elrontok,mertezek az első napjaim a neten!
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

capriferi wrote:Nem vagyok egy könnyen rémülős tipus,és csípem a hozzám hasonló "lökött" fazonokat. Miből lehet megállapítani a motor köbcentijét akkor,ha semmi sem biztos? Tudtok nekem valamit tanácsolni papírgondok megoldására a MÉH telepen kívül? Gondolom nem csak én járok ilyen topánkában közületek. Ha valakit érdekel,van egy pár jó korabeli reklám filmem , meg kb. 12 német és angol nyelvű könyvem csak caprikról. ez jól jön tipus és motor meghatározási kérdéseknél. Ezek segítségével már hibátlanul tudok fejben autót építeni,most már csak a gyakorlat rögös ösvényére kellene rálépnem. Köszi,hogy befogadtok magatok közé. Üdv mindenkinek. nézzétek el ha valamit elrontok,mertezek az első napjaim a neten!
ha kicsit részleteznéd hogy mi a baj a papirokkal, akkor egyszerübb lene. jöhet pü-ben is.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
capriferi
csúcsnigger

Post by capriferi »

Szevasztok Capristársak!

Imhol jöjjenek a képek a csipkerózsikámról, ami egy eredetvizsgáló csókjára vár, hogy felébressze 100 éves álmából! :D

Image
Image
Image

bocsi telefonos fotók....
gigford
egyedülisszerelhet

Post by gigford »

de szar telefonod lehet :), eleg jo minosegu kepek szerintem
meg a kocsi is szep!
capriferi
csúcsnigger

Post by capriferi »

"de szar telefonod lehet :), eleg jo minosegu kepek "

köszi a dícséreteket! A fotómasinám egy nokia 3650, 3 éves, és isteni Capri fotókat lehet vele csinálni!

Apropó saját fotót avatarnak, hogy lehet betenni?????????????? Mert csak galériából enegd választani.... :cry:

A napokban figyeljétek a kultikus kedvenceket rakok fel néhány érdekességet a gyűjteményemből, hogy lássátok, nem vagyok "kaprimazsola"! Csak az autóm nem akar elkészülni....
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Ez a kép a te gépedről van? :D

Image

Raknál fel pár képet az új gyári rádióról?
(Legalábbis meg volt említve régebben a hirdetésében, hogy ilyen is jár hozzá...)
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
Nitrobuster
egyedülisszerelhet

Post by Nitrobuster »

Fasza kis 7collos wolfrace-ek.
1978 MkIII LimaTI AiResearch T3 boosting 0,7bar
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

proteus wrote:Ez a kép a te gépedről van? :D

Image

Raknál fel pár képet az új gyári rádióról?
(Legalábbis meg volt említve régebben a hirdetésében, hogy ilyen is jár hozzá...)
hasonlit, én beszéltem a sráccal akié ez ( volt) ő azt mondta,h az eredetvizsganal lesz bibi...
gizmo
Überführer
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by gizmo »

capriferi wrote:"de szar telefonod lehet :), eleg jo minosegu kepek "
Apropó saját fotót avatarnak, hogy lehet betenni?????????????? Mert csak galériából enegd választani.... :cry:
Szia!

A kívánt képet küldd el nekem (gizmo@fordcapri.hu) vagy Bogyó-nak, és berakjuk neked avatarnak!

Szép az autód! Már várom nagyon a tavaszt, elég sok "új" Capri került felújtásra... :smt023
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

köszi a dícséreteket! A fotómasinám egy nokia 3650, 3 éves, és isteni Capri fotókat lehet vele csinálni!

A napokban figyeljétek a kultikus kedvenceket rakok fel néhány érdekességet a gyűjteményemből, hogy lássátok, nem vagyok "kaprimazsola"! Csak az autóm nem akar elkészülni....
sajna az tárhely tulajával kell beszélnem, mert valamiért nem megy a feltöltés a phpbb alol, máshonnan meg megy. ezért egyenlőre ugy hogy elküldöd nekem a képet én meg beteszem avatarnak

Bogyó

A capri mellett levő másik kocsi az kié ha meg lehet kérdezni? nagyon ismerős...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
capriferi
csúcsnigger

Post by capriferi »

Igen,ez az én masinám, a fotó a megvásárláskor készült. Azzal kezdtem az "átalakítást",hogy azt a ronda "CAPRI VERMUT"-os matricát levakartam mert nagyon bántotta a szemem. A rádióról már sajnos nem tudok fotót küldeni,mert elajándékoztam egy pihent pillanatomban. Honnan vadásztátok ezt a fotót?
capriferi
csúcsnigger

Post by capriferi »

bogyo28 wrote:

sajna az tárhely tulajával kell beszélnem, mert valamiért nem megy a feltöltés a phpbb alol, máshonnan meg megy. ezért egyenlőre ugy hogy elküldöd nekem a képet én meg beteszem avatarnak

Bogyó

A capri mellett levő másik kocsi az kié ha meg lehet kérdezni? nagyon ismerős...
A képen látható öreg Reki is az enyém,ezzel járok a mindennapok forgatagába. Pesten is láthattátok,mert feljárok vele,persze csak hó és fagymentes szép időbe.
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

capriferi wrote:Igen,ez az én masinám, a fotó a megvásárláskor készült. Azzal kezdtem az "átalakítást",hogy azt a ronda "CAPRI VERMUT"-os matricát levakartam mert nagyon bántotta a szemem. A rádióról már sajnos nem tudok fotót küldeni,mert elajándékoztam egy pihent pillanatomban. Honnan vadásztátok ezt a fotót?
Bogyó kapta cirka egy éve az infót levélben, de ott még az szerepelt, hogy 2.0 V6 :?:

Az elöbbi mellet ott volt még ez a kép is:

Image
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
Peti
egyedülisszerelhet

Post by Peti »

Sokat lehetne dobni az optikán, egy turbo frontspojlerrel, egy gyári hátsó spojlerrel, meg ha lefújnád a lökösöket, meg a hűtőrácsot a lámpakeretekkel mattfeketére. A sárfogó gumi, csak a ford embléma miatt megbocsájtható! :lol:
Nem beleszólni akarok, ha neked így tetszik jobban, akkor bocsesz!
Mer' a felnik tényleg gyönyörűek, és a végek is szépen csillognak! Csak úgy lenne teljes a kép. SZVSZ. :)
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
Post Reply