Tiszteletem az Uraknak
Kérdésem a következő lenne :ez az osztófedél jó az a kis drágámhoz vajon?
A felfogatásnál úgy nézem hosszabb patentek kellenek ,de amúgy müködik vele?
Vagy csak a 3.variációval jó?(boldog lennék ha az elsővel is menne mert azt már sikerült bezsákolnom )
Tiszteletem az Uraknak
Nagyon értelmes lesz a kérdés ,de hát van ilyen...
Mi a neve annak a pilinckaának ami a hűtőrácsot fogja a homlokfalhoz ,és esetleg hol találhatok hasonlót?
Attachments
Másolat - 4603187_2.jpg (37.13 KiB) Viewed 7554 times
Ha az a kis genyó kell ami lemezanya néven fut akkor olyat tudsz vételezni, gondolom sok helyen. pölö : http://www.patentdepo.hu/74-Lemezanya.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tibi wrote:Ha az a kis genyó kell ami lemezanya néven fut akkor olyat tudsz vételezni, gondolom sok helyen. pölö : http://www.patentdepo.hu/74-Lemezanya.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Legalábbis a képről annak látszik...
LEMEZANYA hát mindenre gondoltam de erre soha...hálás zsákolok egy marékkal
az oldalt külön köszönöm ,más csemegék is vannak itt
Last edited by Gáborka on Sat Apr 02, 2011 9:50 pm, edited 1 time in total.
Gáborka wrote:Tiszteletem az Uraknak
Vagy csak a 3.variációval jó?(boldog lennék ha az elsővel is menne mert azt már sikerült bezsákolnom )
ma felélesztetem a tranyót a téli álmából. nekem abban 1.5 v4 van, cologne. nekem abban más tipusu gyujtástörzs van, más benne a rotor, de ugyanolyan a fedél rajta, mint amit te vateráztál. tehát az nem igaz hogy csak essex blockra jó, az viszont igen, hogy a tiedre nem ez való....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Gáborka wrote:Tiszteletem az Uraknak
ma felélesztetem a tranyót a téli álmából. nekem abban 1.5 v4 van, cologne. nekem abban más tipusu gyujtástörzs van, más benne a rotor, de ugyanolyan a fedél rajta, mint amit te vateráztál. tehát az nem igaz hogy csak essex blockra jó, az viszont igen, hogy a tiedre nem ez való....
Gratulállok az élesztéshez remélem gond nélkül ment.
A vatera kimeríthetetlen domb számomra csak türelmessen kell guberálni...találtam nekemvalót vadi újat kemény 565 jó Magyar pízé