sony5 wrote:páréves kocsit amivel nincs gond,keveset eszik
na szerintem ez 3 olyan dolog amiből egyszerre max 2 dolog lehet meg... mostani és régi cégnél is nem kevés új autóval volt már dolgom, hát elég siralmas a helyzet...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
sony5 wrote:páréves kocsit amivel nincs gond,keveset eszik
90% hogy a biztosítéktáblád szar. capri betegség, ez szinte mindegyik autóban szar amiben még nem volt cserélve vagy javítva. vagy cserélni lehet késes táblára (én ezt javasolnám, itthon is lehet kapni, nem drága):sony5 wrote:Probléma van nem kicsi!![]()
Az egész úgy indult hogy egy hete szétszedtem a kocsi elektromos részét mert nem akart menni sehogy a bal hátsó világítás!
Valami csoda folytán az megjavult viszont utána nem akart menni a vészvillogó,nem volt idő így jártam vele!
Ma mondom szépen süt a nap szerelés lesz!
Nekiállok megint,csoda történik baszogtatom megjavul a vészvillogó,ja meg még az is probléma volt ha beriasztottam a kocsit 10s múlva,magától riasztott!na ezek elmúltak!Megörülök,de tanultam az eddigiekből próba,erre kiderül nem megy az indexem,hát már a hajamat tépem,baszogtatom semmi plusz csak annyi hogy elment a távolsági világítás is a vészvillogó az index és még be is riaszt!mondom ilyen nincs,mára feladom.Állnék be a garázsba elfordítom a kulcsot éppen,hogy csak behúz az önindító de forgatni már nem bír!reggel még simán tekerte!Vagy valami k..nagy zár van valahol vagy nem tudom!
Esetleg valakinek volt hasonló kínlódása?
Vagy tippek,hogy mi lehet a baj?nekem már semmi ötletem!
...nekem egyszer a fekete kicsit szétcsúszott, művelt érdekes dolgokat, kb. hasonlókat, de az aksit mondjuk nem szívta le...Bogyo28 wrote:a piros és fekete kerek csati is tud mókákat okozni, amin átmegy a vezeték az utastérből a motortérbe...
Ez nem világos.Ja és egy órás autókázás után a 4-2-1et majdnem meg tudom markolni a 2-es en
A hengerenkénti leömlőt a 2-es hengernél.szszaby wrote:Szerintem szelep gond, de mit markolsz?Ez nem világos.Ja és egy órás autókázás után a 4-2-1et majdnem meg tudom markolni a 2-es en