Le kell lakkozni akkor nem jön le.Blant wrote:Meggyőztetek![]()
Amíg a melegtől le nem jönnek, fent lesznek a matricák

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Le kell lakkozni akkor nem jön le.Blant wrote:Meggyőztetek![]()
Vagy bele kell gravíroztatniszszaby wrote:Le kell lakkozni akkor nem jön le.Blant wrote:Meggyőztetek![]()
én is esztergáltattam legutobb....szszaby wrote:Bőven elég esztergálni is, persze finom előtolással.
DE HOOOOOL???????Bogyo28 wrote:én is esztergáltattam legutobb....szszaby wrote:Bőven elég esztergálni is, persze finom előtolással.
Hidd el finoman toltam elő a garázsból... nagyon vigyáztam, hogy ne a sárvédőnél toljam, stb, de a főtengely ékszíjtárcsa nem lett mégse kisebbszszaby wrote:Bőven elég esztergálni is, persze finom előtolással.
Áztasd hideg vízben, hátha...Blant wrote:Hidd el finoman toltam elő a garázsból... nagyon vigyáztam, hogy ne a sárvédőnél toljam, stb, de a főtengely ékszíjtárcsa nem lett mégse kisebbszszaby wrote:Bőven elég esztergálni is, persze finom előtolással.
Kérésed számomra naranTCSBlant wrote:Pedig szétoffolhatnátok ezt is nyugodtan. Max a kedvem lenne jobb tőleMint a múltkor a katicákkal
Köszönöm. Igyekszem!
Porvédő nem lesz. úgy döntöttem, hogy felszerelek egy kik*rt erős porszívót, ami felszívja a cuccost az autó alól, hogy ne menjen az axiálcsuklókra, és hátul gyűjti egy tartályba, amit kifúj, ha a rendőr üldöz, így nem tudják a rendszámot elolvasni.![]()
Tudok egy nagyon ZSÍR eladót - hibátlan szinte használatlanBlant wrote:Nézd az állatját![]()
![]()
![]()
Te nem rakétát, hanem porszívót akarok
Amúgy ez olyan, hogy a kimenőoldalra is lehet feltenni a csövet, ha jól emlékszem
Amúgy valamelyik zöldet szeretnémLehetne kettőt...
Blant wrote:DE HOOOOOL???????Bogyo28 wrote:én is esztergáltattam legutobb....szszaby wrote:Bőven elég esztergálni is, persze finom előtolással.
És nem tépi szét a szimmeringet?