DSC03825_resize.JPG (103.41 KiB) Viewed 11609 times
DSC03833_resize.JPG (119.87 KiB) Viewed 11609 times
DSC03847_resize.JPG (115.07 KiB) Viewed 11609 times
Fent van a koporsó és a szelepfedelek és a gyújtáselosztó (Bogyó! jééé, télleg állítható )
DSC03860_resize.JPG (109.01 KiB) Viewed 11609 times
DSC03868_resize.JPG (111.87 KiB) Viewed 11609 times
Akku bekábelezve. Bal első kábelköteg rendbe téve, régi capris gyújtásmadzagok eltüntetve
Végül testet nem hoztam előre kábelen, csak hátul tettem fel több helyen a kasznira. Elöl kimérve megvolt az aksi nyugalmi feszültsége a motor és a plusz között. Meglátjuk, hogy indítózásnál is elég lesz-e.
Kábé ennyi. A héten be akarom fejezni. Remélem összejön!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Sajnos nekem nem volt időm így lefestegetni az alkatrészeket... főleg a rail cső maradt ótvaros... viszont csak eszembe jutott, ahogy látom a szelepdekni tömítést, h nekem a jobb oldali ereszt így pőrén, nem beragasztva... ne lepődj meg, ha esetleg neked is.
Nekem is ereszt sajnos, szopok vele mióta, pedig nem húztam túl.
Még be is kentem nagyon vékonyan mindkét oldalát pasztával, hogy jobb legyen, de az egyik még mindig szivárog...
Bence, te elötte ráragasztod valahogy a hengerfejre?
Nagyon komoly volt, mikor beindult. szinte pöccre... Először olajnyomást csináltam befecskendezés nélkül, kiszedett gyertyákkal, aztán mikor az megvolt élesben indítottm. Pöccre röffent. egyből beállt szépen. Az alapjárat kicsit magas, szerintem, node még semmi nincs beállítva, csak az előgyújtás! A vezérlés kicsit zajos a régi veztengely és a régi tőkék miatt, de azért nagyon szépen jár és ahogy a túrát veszi... lesz erő szerintem. Megvolt az első olajcsere is kb 20 perc járatás után. Szép tiszta olajat vettem le. Semmi spén, semmi para.
AMi hátra van a direktszűrők adapterének legyártása, egy gázbowden, hűtő rögzítése, és a szervócsövek, két jó ékszíj és mehet vizsgázni. Tervek szerint a jövőhéten
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.