Köszönöm!- de az érdem Bogyóé, Tibié és Kámáné a rengeteg segítségért, a ki-be szerelésekért, és a helyért, ahol épülgetett a Capri- és Balázsé a kipuff készítés!!!Natalie Driver Gabe wrote:Nagyon szép a gépház !!
Gratulálok.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Köszönöm!- de az érdem Bogyóé, Tibié és Kámáné a rengeteg segítségért, a ki-be szerelésekért, és a helyért, ahol épülgetett a Capri- és Balázsé a kipuff készítés!!!Natalie Driver Gabe wrote:Nagyon szép a gépház !!
Gratulálok.
nem kevés az egy kicsit?szszaby wrote:Nekem Renault kapcsolóm van a hűtő aljába betéve és olyan 77 fok körül kapcsolgat.
Ja le is égett a ventilátor ha jól tudomMachine wrote:szegény ventikapcsolót T alakban betekerniadam wrote:Én most akarok csináltatni olyan csődarabot amibe T alakba beletekerhető a gomba.Blant wrote:Na ezt én is akartam kérdezni, hogy a hőgombát ki hova rakta be.![]()
én egy 32 mm átmérőjű csődarabba hegesztettem egy M16x1,5- s anyát (ventikapcsoló méret függő!)
kb fél órás művelet a guberálással együtt- képen bal oldalt
vagy lehet venni készen 5000-10000 Ft –ért
a ventilátor füstöltetés nem a beszerelt és mókolt alkatrészek miatt következett beSONI wrote:Ja le is égett a ventilátor ha jól tudom
Ott a pont LacaMachine wrote:... de az is lehet, hogy csak tüntető jelleggel utalt arra a tényre, hogy nem akar a Te személyeddel találkozni, inkább az örök bogárvadászmezőkre távozott ...SONI wrote:Ja le is égett a ventilátor ha jól tudom
Kálmi ,miért veled találkozottPudva wrote:Ott a pont LacaMachine wrote:... de az is lehet, hogy csak tüntető jelleggel utalt arra a tényre, hogy nem akar a Te személyeddel találkozni, inkább az örök bogárvadászmezőkre távozott ...SONI wrote:Ja le is égett a ventilátor ha jól tudom
A ventilátorSONI wrote:Kálmi ,miért veled találkozottPudva wrote:Ott a pont LacaMachine wrote:... de az is lehet, hogy csak tüntető jelleggel utalt arra a tényre, hogy nem akar a Te személyeddel találkozni, inkább az örök bogárvadászmezőkre távozott ...
még lehet h kap peremet, vagy megpöttyözi az emberem, hogy túró rudis legyenTibi wrote:ennek a két végére gumicső menne ? Mert remélem rajtamarad.
Hát így nem sok esély van arra , hogy rajta is marad.adam wrote:még lehet h kap peremet, vagy megpöttyözi az emberem, hogy túró rudis legyenTibi wrote:ennek a két végére gumicső menne ? Mert remélem rajtamarad.