A napokban megérkezett a WBO és a controler is....
THX bogyo28 és THX 14point7
gyors összerakás programozás beállítás és már szépen vezérli a MegaS.-t
A jövőben szépen be lesz szerelve elrakva beépitve.....
A kép csak a jelent mutatja.
capriv6 wrote:A megpróbáltatásokat nem birta a szivacsos légszűrő a ragasztás nem birta igy kelett csináltatnom egyet..
Persze teljesen más anyagbol spec. szövet 10mikron alatti szűrési képességgel...
Mi ez a spec anyag, hol lehet ilyet beszerezni? Nekem másra kellene ilyen szűrési finomság.
capriv6 wrote:A megpróbáltatásokat nem birta a szivacsos légszűrő a ragasztás nem birta igy kelett csináltatnom egyet..
Persze teljesen más anyagbol spec. szövet 10mikron alatti szűrési képességgel...
Szép kucsmát kapott
capriv6 wrote:Sikerölt végre szereznem laptopot amivel végre on- programozás megy nem csak off-line igy most nagy a boldogság köszi ádám
Mi ez a spec anyag, hol lehet ilyet beszerezni? Nekem másra kellene ilyen szűrési finomság.
Végre tegnap kijutottam capri-val beállításokat végezni.
Egész jol haladok hála a szeléssavúnak.
Mivel egyedül csinálgatom így csak logolásbol tudok állítást végezni utólag.
jol látszik hogy gyorsításkor az AFR 12,7 és utána alapjáraton visszaáll 14,7-re azért még mindig van mit dolgozni mert az EGO correkcio 15% ketyeg gyorsításkor....
Korrekció nélkül szegényedik a keverék még.
Időközben sok sok telefon, és beszereztem egy ujabb alap v6-os motort...Tudom gyengébb mint az előző de a motortér igy sem marad legalább üresen...
Köszönöm Papinak az motor elhozatalát (remélem már kialudta magát) kicsit messziröl érkezett a motor igy kb00:00 érkeztünk meg vele....
Persze utánna még beszélgetés és a dolgok kitárgyalása folyt igy elég későn kerültünk negatív állapotba....
De legalább megvan....
A motort gyosan el kellett hozni mivel egy bérelt futón és örzött parkoloban volt elhelyezve.... mindene megvan igy mehet az átépítés....