Pár dolgot kéne vennem taunus futóműhöz csak az érdekelne milyen márkát érdemes venni ami 1 év alatt nem hullik szét?
Delphi
Ocap
Febi
Ezekböl találtam egyáltalán , mondjuk már a nevük sem biztató. , esetleg valaki tudna a felsoroltakon kivül valami minöségibb de nem csiliárdokba kerülő márkát , az ne tartsa magában.
Árpi wrote:Pár dolgot kéne vennem taunus futóműhöz csak az érdekelne milyen márkát érdemes venni ami 1 év alatt nem hullik szét?
Delphi
Ocap
Febi
Ezekböl találtam egyáltalán , mondjuk már a nevük sem biztató. , esetleg valaki tudna a felsoroltakon kivül valami minöségibb de nem csiliárdokba kerülő márkát , az ne tartsa magában.
a febi az nem a bilstein?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Árpi wrote:Pár dolgot kéne vennem taunus futóműhöz csak az érdekelne milyen márkát érdemes venni ami 1 év alatt nem hullik szét?
Delphi
Ocap
Febi
a febi az nem a bilstein?
De. (FErdinand BIlstein)
Árpi feltette kérdését Sierracorneren is, ott válaszoltam:
Süni wrote:Delphi Opel gyári beszállítója, közepes minőség.
Ocap szarfoshugy olasz hulladék.
FeBi: Német autógyárak gyári beszállítója, ennek megfelelő minőséggel, kivéve kerékcsapágy és termosztát.